bmibaby zlevňuje letenky z Letiště Praha

20. 01. 2011     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby pořádá v těchto dnech velké slevy na všechny lety. Ty se týkají také České republiky, konkrétně Prahy. V nabídce  se objevují například akční zpáteční letenky na lince Praha – Birmingham, které jsou k mání od pouhých 1346 Kč včetně daní (od 20. února do 25. března 2011).

Štítky:
Akční letenky, Bmibaby, Letenky do Birminghamu, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Aer Lingus zlevňuje letenky až o 50%

    (13.04.2010, Akční letenky.cz) Irská letecká společnost Aer Lingus zlevnila letenky. Akční nabídka – tedy letenky se slevou až 50% – se vztahuje na letenky s odletem od 21. dubna do 21. říja 2010. Rezervovat levné letenky je možné do 18. dubna 2010. Aerolinka Aer Lingus zlevňuje o50% letenky z Dublinu do Agadiru, Atén, Burgasu, Budapešti, Dubrovníku, Helsinek a Prahy.

  • Aer Lingus zlevňuje letenky do Irska

    (16.02.2010, Akční letenky.cz) Irská letecká společnost Aer Lingus zlevňuje vybrané letenky do Irska. Nejlevnější letenky jsou k dostání od €19,99. Aerolinka Aer Lingus létá z České republiky pouze na jediné trase Praha – Dublin. Tuto trasu inzeruje od €49,99 za jednosměrnou letenku včetně daně. Pokud podrobněji nahlédnete do bookingu, můžete objevit letenky od 270 Kč bez daně.

  • Malev zlevňuje letenky do Budapešti

    (26.04.2010, Akční letenky.cz) Maďarská letecká společnost Malev zlevnila letenky z a do Budapešti. Ceny jsou dostupné od HUF 29900 za zpáteční letenky včetně daně a poplatků. Akční letenky jsou ale dostupné pouze v omezeném množství. V rámci akční nabídky letenek nabízí Malev také zpáteční letenky Praha – Budapešť za 4090 Kč včetně poplatků a daně.

  • Aer Lingus zlevňuje letenky do Dublinu

    (02.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Aer Lingus spustila akci na levné letenky. Akční nabídka je platná do 5. dubna 2010 a je možné rezervovat letenky od €24,99 za jednosměrný let včetně daně. Letenky Praha – Dublin jsou například v dubnu k dostání od 270 Kč bez poplatků a daně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Slovinska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.