GermanWings a Lufthansa budou více spolupracovat

19. 01. 2011     Rádi cestujeme

Od 20. ledna 2011 bude možný tzv. interlining (propojení) služeb mezi aerolinkami Germanwings a Lufthansa. Díky tomu bude například možné při rezervaci v cestovní kanceláři nebo na prodejním místě Lufthansy zkombinovat let Lufthansou se zpáteční letenkou Germanwings. Profitovat z tohoto spojení budou zejména cestující, jimž bude k dispozici větší výběr spojů a atraktivnější ceny. Nízkonákladová letecká společnost tak posiluje svoji přítomnost v centrálním rezervačním systému i svůj mezinárodní odbyt.

Štítky:
Germanwings, Lufthansa

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • ČSA budou propouštět, klesá jim počet cestujících

    (05.12.2011, Rádi cestujeme) ČSA dnes oznámily, že dojde k propouštění až 100 pilotů. Podle tiskové zprávy je důvodem propouštění, přesun jedenácti letadel do pronájmu HOLIDAYS Czech Airlines. Odchody nadbytečných pilotů budou probíhat postupně. Část z nich obdrží výpověď již v tomto týdnu, další budou v této věci oslovováni v následujících týdnech.

  • Víme, které aerolinky budou létat z Vodochod

    (17.05.2010, Letenky levně) Podle důvěryhodných informací webu ekonomického motejlek.com budou do letiště Vodochody s největší pravděpodobností pravidelně létat Ryanair, easyJet, Wizz Air, Air Berlin, flyNiki a zřejmě i Travel Service.

  • bmibaby: letenky se slevou i více než 50%

    (10.03.2011, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby právě připravila velmi zajímavou akční nabídku. Až do 16. března mají nadšení cestovatelé příležitost rezervovat letenky do různých destinací zlevněné i o více než 50%. Například zpáteční letenku na lince Praha – Manchester nabízí aerolinka už od 1455 Kč (564 + 891 Kč) včetně všech poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.