Zaplať za to, že jsi Čech: jak nepřijít o 1754 Kč jedním kliknutím

25. 01. 2011     Akční letenky.cz

Milujete svoji zemi a cítíte se být pravými Čechy? Akční letenky vám radí: „být Čechem“ se nemusí vyplatit. Alespoň při nákupu letenky. Pokud máte totiž např. zálusk na pravé latte macchiato a italskou zmrzlinu v Říme a rozhodnete se letět s aerolinkou ČSA, může se cena vaší letenky lišit i o téměř 2000 Kč.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: Levné letenky do Osla již za 197 Kč

    (27.02.2010, Letenky levně) Se super nabídkou zejména pro obyvatele východu Čech přišla nízkonákladová společnost WizzAir. Ta nabízí zpáteční letenky z polského letiště Wrocław (Vratislav) do Osla jen za 197 Kč! Volných termínů je hned několik, letět můžete například v termínu 28. března – 4. dubna. Letenky si můžete rezervovat na stránkách WizzAir.com.

  • Ryanair: Zpáteční letenky do Girony jen za 359 Kč

    (22.05.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou výhodnou zejména pro obyvatele západní části Čech přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Ta nabízí zpáteční letenky z německého letiště Altenburg na španělské letiště Girona ležící nedaleko od Barcelony za pouhých 359 Kč. Letět můžete třeba v období od 8. do 17. června a udělat si tak příjemnou dovolenou. Letenky si můžete objednat na stránkách Ryanair.com.

  • Wizzair: Zpáteční letenky do Osla jen za 143 Kč

    (04.06.2010, Letenky levně) Se skvělou nabídkou zejména pro obyvatele východních Čech a severní Moravy přišla nízkonákladová společnost Wizzair. Zpáteční letenky z letiště Wrocław na letiště Sandefjord Torp poblíž Osla si můžete koupit již za neuvěřitelných 143 Kč. Stačí navštívit stránky Wizzair.com a rezervaci zaplatit skrze kreditní kartu Wizz. Pokud zvolíte platbu prostřednictvím bankovního převodu, vyjdou vás letenky na stále skvělých 280 Kč.

  • Lufthansa: akční letenky od 2490 Kč

    (20.04.2010, Akční letenky.cz) Německá aerolinka Lufthansa nabízí levné letenky do vybraných evropských destinací již od 2490 Kč. Akční nabídka letenek se vztahuje na lety z Prahy, s jedním přestupem v Německu (letiště Frankfurt nebo Mnichov).


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.