Letenky do Ameriky a Afriky: last minute od 8462 Kč

03. 02. 2011     Akční letenky.cz

Máte chuť vydat se do dalekých zemí a nevadí vám trochu přestupování? Výborně! Pak tu máme právě pro vás následující akci na letenky! letenky do New Yorku ……………. 8462 Kč letenky do Toronta ………………… 8814 Kč letenky do Johannesburgu …… 12639 Kč

Štítky:
Letenky do Jihoafrické republiky, Letenky do Johannesburgu, Letenky do Kanady, Letenky do New Yorku, Letenky do Toronta, Letenky do USA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levne last minute letenky: Domin. republika

    (11.01.2011, Rádi cestujeme) Aktuální levné last minute letenky najdete na trase Berlín-Dominikánská republika, do města Punta Cana. Let je se společnosti Air Berlin. Termín letu: 12. ledna - 20. ledna 2011. Cena dvou zpátečních letenek je 558 €, to je zhruba 14 000 korun. Objednávat můžete na této adrese. A protože se jedná o last minute, spěchejte, letenky se obvykle rychle vyprodají.

  • Last minute letenky do Řecka zlevnily nejvíce

    (03.08.2010, Akční letenky.cz) Podle deníku Mediafax.cz došlo letos ke zlevnění last minute zájezdů a letenek, nejvíce se propad v cenách projevil na zájezdech do Řecka a Bulharska. Ceny zájezdů jsou tak údajně až o 8,5 % nižší než v loňském roce (pro měsíc červenec). Pokles cen patrně souvisí s propadem zájmu turistů o dané destinace.

  • Do Luxoru pod 5 500,- za letenku

    (26.08.2010, Rádi cestujeme) Na serveru LTURfly.com občas můžete najít zajímavé "last minute" letenky. Dnes například je zajímavá letenka z Bruselu do egyptského Luxoru. Za letenku tam a zpět zaplatí jedna osoba přibližně 5304,- Kč. Letí se se společností Jetairfly. Protože se jedná o last minute letenky, dlouho za uvedenou cenu zřejmě letenky nebudou.

  • Letenky last minute: Varadero na Kubě za pouhých 8 762 Kč

    (14.07.2010, Letenky levně) Pokud ještě nemáte vybranou letošní dovolenou a máte od čtvrtka čas, leťte na Kubu! Zpáteční letenky do Varadera s odletem z Manchesteru pořídíte jen za 8 762 Kč. Jediným omezením je tak termín výletu, kdy letět můžete právě jen ve čtvrtek 15. července a vrátit se můžete buď 22. července nebo 29. července.


Sponzorované odkazy


Letenky do Alžírska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.