Ryanair: akce na letenky – Evropou od 195 Kč

08. 02. 2011     Akční letenky.cz

Ryanair, irská nízkonákladová aerolinka, dnes opět vyhlásila akci na letenky. Rezervujte si své palubní lístky do 10. února 2011 (čím dříve, tím lépe) a cestujte až do konce března 2011.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Cestujeme Evropou: letenky levně od 934 Kč

    (11.10.2010, Akční letenky.cz) Pojďme se společně postavit na odpor zimnímu počasí a najděme trochu radosti v cestování! WizzAir totiž nabízí bezva akce na letenky, stačí si sbalit kufry a hurá na výlet! Omrkněte s námi následující akční letenky, jejichž cena začíná na částce 934 Kč.

  • Nejlepší letenky: levně naskrz Evropou a zpět od €59

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Ty nejkrásnější evropské destinace jsou teď v prodeji od Austrian Airlines. Můžete cestovat již od €59 (tedy asi 1465 Kč) a to včetně všech poplatků za cestu tam i zpět. Pokud si toužíte dopřát pár dní dovolené, potěšte se nákupem levné letenky do Barcelony, Moskvy, Nice, Hamburgu či objednáním online letenky do Paříže.

  • Exkluzivně: Fotogalerie z exkurze na letišti Praha Ruzyně

    (10.09.2011, Letenky levně) Mnozí z vás pamatují erupci islandské sopky Eyjafjallajökull v průběhu minulého roku a následné omezení leteckého provozu nad Evropou, které se dotklo i letiště Praha Ruzyně. To při té příležitosti operativně připravilo exkurzi po pracovišti, při které se návštěvníci autobusem mohli projet i po přistávací dráze.

  • Ryanair letenky: dneska z Brna od 469 Kč

    (12.11.2010, Akční letenky.cz) Ryanair dnes vyhlásil novou akci na letenky. Využít této nabídky a sehnat si své akční letenky skrz naskrz Evropou můžete opravdu levně a to pro odlety z Letiště Brno či Letiště Bratislava. Nabídka na letenky se vtahuje pro cestovní období od začátku ledna do konce února 2011.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bosny a Hercegoviny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.