Malév a levné letenky na Kypr: Larnaca z Prahy jen za 4 158 Kč

08. 02. 2011     Letenky levně

S nabídou levných letenek na Kypr přišel maďarský přepravce Malév. Zpáteční letenky z Prahy do Larnaky tak pořídíte již za 4 158 Kč. Volných termínů je až do května poměrně dost, a tak je z čeho vybírat. Na ostrov ve Středozemním moři se můžete vypravit třeba 12. května, zpátky vám to pak poletí 17. května.

Štítky:
Letenky do Larnaky, Letenky Malev, Letenky na Kypr, Malev

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Na Kypr s Ryanairem i z Barcelony

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) To o čem se spekulovala téměř měsíc, se stalo nyní skutečností. Ryanair bude létat do Larnacy nově také z Barcelony Girony. Z Barcelony bude létat 2x týdně. Linka zahájí provoz od 1. prosince.Kypr patří mezi nové destinace společnosti Ryanair. Díky tomu tento ostrov bude cenově dostupnější. Například letenka z Bruselu na Kypr a zpět stojí 70 € / 1 785,- Kč. V době slevové akce se dájí očekávat i nižší ceny. Slevové akce pro vás sledujeme. Pokud se registrujete zdarma, budete o letenkách i pod 500,- Kč vědět včas.

  • Malev: Zpáteční letenky na Kypr od 3918 Kč

    (18.02.2011, Akční letenky.cz) Malev, tradiční maďarský přepravce, vyhlásil novou akční nabídku na letenky. V rámci ní si můžete například vychutnat svěží levné letenky na Kypr (Larnaka, LCA) a to od 3918 Kč. Stačí, když na stránkách aerolinky prozkoumáte následující data: 22. 3. – 29. 3. či 25. – 29. 3. 2011.

  • Akční letenky na Kypr – 3 411 Kč

    (07.10.2010, ) Co si takhle zpříjemnit sychravé počasí v Česku a udělat si dovolenou v některých z exotických destinací? V lednu máte šanci letět na krásný ostrov Kypr ve Středozemním moři za úžasných 122 liber, tedy v přepočtu 3 411 Kč.

  • Novoroční letenky od aerolinky Austrian Airlines

    (12.01.2012, Akční letenky.cz) Rakouská aerolinka Austrian Airlines přeje svým zákazníkům úspěšný start do nového roku a u této příležitosti nabízí zvýhodněné letenky do několika vybraných destinací. Z Prahy se prostřednictvím nejnovější akce můžete podívat například do Turecka, Bulharska či na Kypr. Právě na Kypr jsou k dispozici letenky z letiště Praha od 4517 Kč včetně poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.