Krátce: SmartWings - nové linky z Ostravy či Brna

14. 02. 2011     Rádi cestujeme

SmartWings nabízí nové lety z Brna a Ostravy na Rhodos, Kos,  Korfu, do Heraklionu a Burgasu. Cena zpáteční letenky například z Ostravy do Heraklionu je přibližně 6 000 korun. Poněkud starší informací  je, že od února 2011 Smartwings rozšířil své lety z Prahy do Dubaje. K již zavedené lince ve středu přibyla od 13. února linka operující v pátek a v neděli.

Štítky:
Letenky do Bulharska, Letenky do Burgasu, Letenky do Heraklionu, Letenky do Řecka, Letenky na Korfu, Letenky na Kos, Letenky na Rhodos, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nové linky aerolinky Ryanair: Malaga & Alghero

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair otevírá dvě nové linky. Tentokrát se jedná o letní destinace Malaga a Alghero. Nové linky do španělské Malagy i do sardinského Alghera provozuje Ryanair z Bratislavy 2 x týdně a to každou středu a neděli (Malaga) a čtvrtek a neděli (Alghero).

  • Smart Wings nabízí další nové linky

    (15.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings přidala do svého systému další nové linky. Od 26. června do 29. srpna 2010 bude možné létat jednou týdně v neděli na trase Praha – Malta. Další nové linky míří do Řecka. Dvakrát týdně vždy v úterý a pátek bude od 4. června do 28.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Události týdne: linky nové i ukončené, akční letenky

    (07.12.2011, ALetenky.cz) Od začátku tohoto týdne bylo zveřejněno hned několik zajímavých informací, ke kterým patří nejen pravidelné akční nabídky aerolinek, ale také nové a rušené linky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.