WizzAir: nově letenky Praha – Burgas od 1417 Kč!

17. 02. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová aerolinka WizzAir nabízí svým cestujícím možnost si již nyní zarezervovat letenky Praha – Burgas. Neváhejte tedy a dopřejte si plné hrsti slunka v této oblíbené bulharské destinaci! Letenky si můžete zamluvit pro odlety z Letiště Praha (PRG) od 14. 6. 2011 od zaváděcí ceny 2227 Kč za jednu cestu.

Štítky:
Letenky do Bulharska, Letenky do Burgasu, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Burgasu? Vybírejte pohodlně online!
  • Nové lety z Bratislavy s aerolinkou ČSA

    (13.05.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA plánuje na červen otevření nové základny v Bratislavě, kde by měla bázovat jeden ze svých Boeingů 737-500. Podle posledních zpráv bude aerolinka nově vypravovat 24 přímých letů týdně do šesti evropských měst. V současné době je provozována pouze jediná přímá linka Praha – Bratislava.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Nové linky aerolinky Ryanair: Malaga & Alghero

    (28.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair otevírá dvě nové linky. Tentokrát se jedná o letní destinace Malaga a Alghero. Nové linky do španělské Malagy i do sardinského Alghera provozuje Ryanair z Bratislavy 2 x týdně a to každou středu a neděli (Malaga) a čtvrtek a neděli (Alghero).


Sponzorované odkazy


Letenky do Iránu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.