Ryanair: Nová akce na letenky od 170 Kč

18. 02. 2011     Akční letenky.cz

Právě dnes ráno spustil Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, novou akci na letenky. Svůj palubní lístek do vaší vysněné destinace si můžete zarezervovat až do pondělí 21. února 2011. Akční letenky vám ale doporučují navštívit stránky aerolinky Ryanair co nejdříve, protože ty nejlevnější letenky bývávají pryč v cuku letu.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nová spolupráce Czech Connect Airlines se Student Agency

    (12.08.2011, Akční letenky.cz) Aerolinka Czech Connect Airlines (CCA) nabízí ve spolupráci se společností Student Agency expresní dopravu z Prahy na letiště Brno. Nová akce je vztažena na odlety linek z Brna do Moskvy a Petrohradu.

  • WizzAir: změny v letovém řádu a nová linka

    (03.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir pozměnila svůj letový řád. Některé ze změn se dotknou i cestujících z letiště Praha Ruzyně. Vůbec největšími změnami pak jsou jedna nová a jedna zrušená linka. V úterý 11. května bude možné naposledy letět na trase Praha – Liverpool.

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.

  • ČSA: nová linka do Popradu

    (06.04.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA oznámila novou linku do dalšího slovenského města. S využitím letadel ATR42 bude od 1. května zahájen provoz na pravidelné trase Praha – Poprad. Letenky budou do systému aerolinky nasazeny během dnešního dne. Z Ruzyně do Popradu se nejprve bude létat třikrát týdně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.