Za málo peněz hodně muziky: luxusní letenky 2402 Kč

22. 02. 2011     Akční letenky.cz

Condor, oblíbená nízkonákladová německá aerolinka, nabízí mezi svými klasickými letenkami také jednu zajímavost. Slyšeli jste již o tzv. joker flights? Zaplatíte buďto €49 či €199 za jeden let (kratší vs delší dolety), v přepočtu na české koruny a na zpáteční letenky to znamená 2402 Kč či 9975 Kč.

Štítky:
Condor, Letenky Condor

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Maroka

    (05.07.2011, Rádi cestujeme) Myslíte si, že doletět do Afriky vás bude stát spoustu peněz? Nemusí to tak být. Nejdostupnější africkou zemí je Maroko, které je samo o sobě určitě hodně cestovatelsky zajímavé. Nalezli jsme aktuální nejlevnější letenky do Maroka s cenou i okolo 600 Kč za zpáteční let vč. tax! V ceně je příruční zavazadlo a chybí případný poplatek za platbu.

  • Luxusní letenky za směšný peníz: od 2514 Kč

    (26.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladový německý přepravce Condor přichází s nabídkou luxusních destinací za malý peníz od 2514 Kč na kratší či od 7645 Kč na velké vzdálenosti.

  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  

  • Letenky za exotikou: Martinik za 12 370 korun

    (12.10.2011, Rádi cestujeme) V případě, že jste dostali chuť vycestovat někam za exotikou, máme pro vás levnou nabídku letenky na karibský ostrov Martinik. Cena zpáteční letenky vč. tax je něco málo přes 12 tisíc korun. 14ti denní pobyt na tomto ostrově pro dvě osoby stojí zhruba 54 000 vč. zpátečních letenek. Běžná cena last minute pobytů pro dvě osoby na 11 dnů se pohybuje okolo 70 tisíc, takže v případě kombinace této levné letenky a níže vypsaného ubytování ušetříte nemálo peněz.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Mexika

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.