Nejlevnější letenky do Toulouse? Vueling: od 2720 Kč

22. 02. 2011     Akční letenky.cz

Španělská nízkonákladová aerolinka Vueling nabízí levné letenky Praha – Toulouse. Cestu tam a nazpět do země vína, zpěvu a romantické francouzštiny si můžete pořídit již od 2720 Kč (tedy €111). A kdy že vlastně máte letět? Nejlépe v termínu 8. – 15. června 2011.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Toulouse, Letenky Vueling, Vueling

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nově s Vueling z Prahy do Toulouse

    (19.12.2010, Rádi cestujeme) Španělský nízkonákladový dopravce Vueling otevírá novou linku z Prahy do Toulouse. Toulouse leží v jihozápadní Francii, přibližně 600 km od Paříže. V tomto městě najdete ústředí společnosti Airbus, dále navigačního systému Galileo nebo vesmírné centrum pod záštitou CNES. Díky nové lince bude možné letět do Toulouse poměrně levně. Cena zpáteční letenky se pohybuje od cca. 2 500 korun. Linka bude spuštěna na konci dubna roku 2011.

  • Vueling: nové letenky Praha – Toulouse. Od 2801 Kč

    (20.12.2010, Akční letenky.cz) Vueling, španělská nízkonákladová společnost, přináší příjemné zprávy pro všechny milovníky Francie. Představuje totiž přímý let z Prahy. Své letenky Praha – Toulouse si můžete rezervovat již nyní. Cestovní období začíná od 24. dubna 2011. Pokud vám Toulouse učaroval, Akční letenky doporučují odložit koupi letenky až na začátek května 2011, kdy jsou levnější.

  • Letenky Toulouse a Barcelona? Vueling od 2415 Kč!

    (02.09.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Vueling sídlící ve Španělsku nabízí svým zákazníků přímé lety z Prahy do francouzského Toulouse a španělské Barcelony. V rezervačním systému jsou v současné době dostupné levné letenky v podzimních termínech od 2415 Kč včetně poplatků.

  • Rezervujte letenky na nové lince do Toulouse

    (08.12.2011, Akční letenky.cz) Klienti letecké společnosti Air France mají nyní možnost navštívit další francouzské město prostřednictvím nové linky z Prahy. Přímé lety do Toulouse budou vypravovány od 1. dubna 2012 hned čtyřikrát týdně. Francouzská aerolinka na této trase střídá společnost Vueling, která své lety ukončila na konci října.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.