Ryanair: letenky do Londýna – se vším všudy od 612 Kč!

23. 02. 2011     Akční letenky.cz

Neváhejte a rychle zkontrolujte stránky společnosti Ryanair! Posledních několik výjimečně levných letenkových kousků do Londýna (STN) můžete sehnat pro cestu 4. – 6. dubna 2011 a to pro odlety z Letiště Brno (BRQ). Celková cena vaší letenky bude za cestu tam i zpět včetně odbavení pouhých 612 Kč – při platbě kartou Mastercard Prepaid.

Štítky:
Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Letiště Brno, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Vlídně z Vídně: letenky od 1423 Kč se vším všudy

    (12.10.2010, Akční letenky.cz) A máme tu dnes opět bezva akční letenky od společnosti Air Berlin. Tentokrát si můžeme udělat radost výletem do Sofie,  obšťastnit se nákupem levné letenky do Barcelony a Bělehradu či si zakoupit své letenky levně do Nice.

  • Ryanair letenky na Kanáry – luxus se vším všudy od 1905 Kč!

    (03.02.2011, Akční letenky.cz) Pokud máte stále ještě unavené peněženky, prasátka či kapsy po finančně jistě náročných Vánocích – což si takhle dopřát luxus za malý peníz? Jestliže vám vyhovuje odlet z Letiště Bratislava (BTS), tak rychle prozkoumejte stránky nízkonákladové aerolinky Ryanair a dopřejte si březnový oddych od chladné Evropy na Kanárských ostrovech.

  • Bezva letenky: levně na Ibizu od 2128 Kč

    (23.12.2010, Akční letenky.cz) Máme chuť zaletět si do španělské Ibizy, ochutnat atmosféru místního horkého klimatu a prolít hrdlem zajímavá vína? Tedy potom máme pro vás vynikající zprávy. Letenky na Ibizu seženete již za 2128 Kč a to tzv. „se vším všudy“.

  • Z Prahy do Dublinu s ČSA jen za 1 990 Kč – 9. 6. tam a 13. 6. zpět

    (03.06.2011, Letenky levně) S nabídkou na levné letenky z Prahy do Dublinu přišel server Slevomat.cz. Až do nedělní půlnoci si můžete koupit poukaz na letenky, za který se vším všudy zaplatíte jen 1 990 Kč. Daní za báječnou cenu letenek je omezený termín, když tam se odlétá již ve čtvrtek 9. června a návrat je stanoven na pondělí 13. června.


Sponzorované odkazy