Příruční & odbavená zavazadla: Co se vyplatí?

23. 02. 2011     Akční letenky.cz

Jistě znáte ten pocit beznaděje, kdy se vám po celodenním pátrání na internetu podaří objevit super levné letenky, a vy už už vytahujete svoji peněženku s vaší kreditní kartou… …když vtom zmerčíte, že se celková cena za vaši letenku začíná v průběhu rezervace závratně šplhat vzůru díky zákeřným zavazadlům a jiným poplatkům!

Štítky:
Odbavení zavazadla

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Příruční zavazadla – nové tipy a pravidla

    (02.11.2010, Akční letenky.cz) Pro všechny cestující odlétající z evropských letišť – víte vše, co byste měli, o cestování s příručními zavazadly? Pojďme se společně podívat na několik tipů, které vám pomohou zvládnout vaše cestovní horečky. Pouze 1 příruční zavazadlo! Cestujícímu je dovoleno vzít si s sebou pouze jedno příruční zavazadlo.

  • Americká aerolinka: poplatky i za příruční zavazadlo

    (07.04.2010, Akční letenky.cz) Americká nízkonákladová letecká společnost Spirit Airlines zavedla nový poplatek za příruční zavazadlo. Zavazadlo do letadla je zpoplatněno částkou $20 (pro členy speciálního klubu aerolinky), $30 (pro nečleny při platbě online nebo přes telefon) a $45 přímo u gatu. Spirit Airlines létá pouze po Spojených státech, takže se českých cestujících přímo nedotkne.

  • Příruční zavazadla ohrožují posádku i cestující

    (17.03.2010, Akční letenky.cz) Také se vám už stalo, že jste během letu dostali pěknou ránu příručním zavazadlem, které najednou spadlo shora? Největší sdružení letušek na světě AFA-CWA včera zveřejnilo výsledky nedávného průzkumu, podle něhož byla každá druhá letuška během posledních 60 dní svědkem pádu příručního zavazadla z úložného prostoru nad hlavou.

  • Příruční zavazadla & tekutiny: Evropa polevuje

    (07.12.2010, Akční letenky.cz) Zdá se, že naše gely, zubní pasty a řasenky budou mít pohodlnější cestování. Jak informoval deník Independent.co.uk, Evropa se pravděpodobně chystá přimhouřit oko nad příručními zavazadly a v nich převáženými tekutinami. Současné regule umožňují pasažérům převážet pouze  100 ml lahvičku s tekutinou v jejich palubním zavazadle. Od dubna roku 2011 má však být toto pravidlo modifikováno.


Sponzorované odkazy


Letenky do České republiky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.