Levné letenky do Curychu: Z Drážďan za 2 403 Kč, z Prahy za 2 728 Kč

24. 02. 2011     Letenky levně

S akční nabídkou na letenky do Curychu přišla německá společnost German Wings. Z Drážďan seženete zpáteční letneky za 2 403 Kč, z Prahy pak za 2 728 Kč. V případě odletu z Drážďan můžete směrem tam letět například 30. března a zpět 5. dubna.

Štítky:
Germanwings, Letenky do Curychu, Letenky do Švýcarska, Letenky Germanwings

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Curychu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky z Prahy do Curychu – 2 598 Kč

    (26.09.2010, ) Začátkem prosince si můžete udělat hezkou dovolenou ve švýcarském největším městě Curychu, které patří mezi jedny z nejmalebnějších měst v západní Evropě. Hlavní chloubou Curychu je jistě krásné jezero a historické stavby. Za zpáteční letenku z Prahy zaplatíte jen 2 598 Kč. Let je s německým nízkonákladovým dopravcem GermanWings.

  • Germanwings: Levné letenky z Prahy do Curychu jen za 2 598 Kč

    (15.09.2010, Letenky levně) Díky nové promoakci německých aerolinek German Wings si můžete zaletět z Prahy do Curychu a zpět za pouhých 2 598 Kč! V průběhu cesty vás navíc čeká mezipřistání na letišti Kolín/Bonn. Dostupných termínů je prozatím dostatek – všechny v období po novém roce.

  • Air Berlin: levné letenky do Sofie a Curychu

    (18.08.2011, Akční letenky.cz) Podzim se blíží a letecké společnosti se předhánějí s nejlepšími nabídkami levných výletů. Německá aerolinka Air Berlin nabízí svým zákazníků akční jednosměrné lety z Vídně do mnoha destinací od 1099 Kč (€44,99) včetně poplatků. Vyhodně se můžete vypravit například po trase Vídeň – Sofie.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švýcarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.