Levné letenky do Londýna

02. 03. 2011     Rádi cestujeme

V tomto článku jsme pro vás připravili levné letenky do Londýna z různých koutů, "střední Evropy" - pomineme Berlín. Z tabulky poznáte, že nejlevněji do Londýna se nyní dá vycestovat především z Brna či Bratislavy. O něco hůře, tentokrát, jsou na tom letiště v Polsku. Ovšem ceny z těchto letišť často bývají nižší. Praha patří k těm nejdražším - zpáteční letenky pro dvě osoby stojí cca. 2 500 korun. Brno je o přibližně 700 Kč levnější. Na druhou stranu pokud bydlíte v Praze, zřejmě se vám nevyplatí vycestovat z Prahy, protože rozdíl by lehce spolkla doprava do Brna. Pokud vás zajímá levné ubytování v Londýně, tak to v našem vyhledávacím systému začína na částce 339,- Kč za osobu/noc.

Štítky:
Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky: Londýn, Řím, Dublin

    (26.02.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky do Londýna, Říma ale také do Maroka najdete v dnešním článku. Obzvláště je levná letenka z Milana do Maroka - dvě osoby za pouhých 1 029 korun, z Říma pak do Maroka vycestujete i za cenu pod 1 000 Kč/2 osoby! Ceny uvádíme vč. tax, bez poplatku za platbu, v ceně je příruční zavazadlo. V nabídce najdete také Řím - dvě osoby pod 1 700 korun, Dublin z Katovic za cca. 2 000 korun za dvě osoby. Letiště Katowice je poměrně blízko českých i slovenských hranic - z Ostravy je to přibližně 100 km, z Žiliny cca. 200 km. Z Katovic lze levně letět i do Londýna, pod 1 400 Kč za dvě osoby. Samozřejmě opět jsme našli také levné ubytování, například: Londýn od 341,- Kč za noc/osobu, Dublin za necelých 250 Kč.

  • Levné letenky Brno-Londýn od 197 korun

    (12.04.2011, Rádi cestujeme) z Brno Tuřany do Londýn Stansted - odlet 25.5./přílet 31.5. Ryanair (objednat) 856 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy