Ryanair: Kanárské ostrovy a zpět od 2365 Kč

03. 03. 2011     Akční letenky.cz

Pokud rádi cestujete do teplých krajin, což si takhle zakoupit levné letenky na Kanárské ostrovy (Gran Canaria, LPA)? Ryanair, nízkonákladová aerolinka, nabízí letenky do této destinace velice levně – již od pouhých 2365 Kč. Pokud vám nevadí odlety z Letiště Bratislava (BTS), sbalte si své „saky paky“ a hurá, vyrážíme!

Štítky:
Letenky na Kanárské ostrovy, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Letenky v zimě na Kanárské ostrovy za 2 808 korun

    (31.08.2011, Rádi cestujeme) Letecky na Kanárské ostrovy za cenu 2 808 Kč - tak zní aktuální nabídka aerolinky Ryanair. Let je z Bratislavy v měsíci lednu. Můžete si tak dopřát sluníčka i v tomto, u nás chladném, ročním období. Cena je za zpáteční letenku vč. tax, s příručním zavazadlem.

  • Zpáteční letenka na Kanárské ostrovy za 1 680 Kč

    (04.02.2011, ) Kanárské ostrovy se stávají čím dál tím větším terčem jak českých tak i zahraničních turistů a tím pádem klesají i ceny za letenky. Dnešní tip sice nebude s odletem z Prahy, zato cena ve výši necelých 70 Euro (v přepočtu cca 1 680 Kč) to s přehledem vynahradí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.