bmibaby: letenky se slevou i více než 50%

10. 03. 2011     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby právě připravila velmi zajímavou akční nabídku. Až do 16. března mají nadšení cestovatelé příležitost rezervovat letenky do různých destinací zlevněné i o více než 50%. Například zpáteční letenku na lince Praha – Manchester nabízí aerolinka už od 1455 Kč (564 + 891 Kč) včetně všech poplatků.

Štítky:
Bmibaby, Letenky Bmibaby, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

  • Ubytování v Paříži o Vánocích se slevou 75%

    (08.10.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování se vyskytla velmi zajímavá nabídka ubytování v Paříži. Ubytování je se slevou 75% a dvě osoby zaplatí za pokoj pouhých 224 Kč. Vzhledem k termínu jde o cenu velmi nízkou. Více nabídek levného ubytování hledejte zde. Další levné letenky pro změnu najdete na této podstránce webu Radicestujeme.  

  • Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.


Sponzorované odkazy


Letenky na Cookovy ostrovy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.