Ryanair: do Milána a zpět od 244 Kč

08. 03. 2011     Akční letenky.cz

Irský nízkonákladový přepravce Ryanair přichází s další akční nabídkou. Akce se vztahuje na období od 4. dubna do 31. května, palubní lístek je však nutné zarezervovat do 10. března. Například do hlavního města módy Milána můžete nyní letět linkou Brno – Miláno od 244 Kč včetně poplatků (při platbě Mastercard Prepaid).

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Milan, Bari, Fez

    (31.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky se pohybují dnes od 92,- Kč - Wizzair do této chvíle neukončil svou slevovou akci, dá se očekávat, že v průběhu dne dojde k ukončení nebo prodloužení. Ryanair vydal akci, kdy nabízí letenky od 6 €. Mezi zajímavé destinace patří Milan, Bari, Brusel anebo Fez. Do Maroka se můžete ve dvou letecky dopravit z Bratislavy, přes Milan do Fezu za 48 €. V ceně je i zpáteční letenka, taxy, příruční zavazadla. Chybí poplatek za platbu, který je však nízký.Rádi bychom vás také upozornili, že jsme spustili další kolo fotosoutěže, do které se může zapojit každý registrovaný uživatel našeho webu. Soutěží se o pobyt v Alpách, na Fatře u Liptova a o pobyt v Krkonoších.

  • Ryanair: Od 1. listopadu nová linka Brno – Milán Bergamo! Známe ceny!

    (18.08.2010, Letenky levně) Nízkonákladový Ryanair přidává na svůj letový řád novou linku Brno - Milán Bergamo. S platností od 1. listopadu 2010 na ní bude létat vždy v pondělí, ve středu a v sobotu.

  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.


Sponzorované odkazy