Podívejte se na bezpečnostní video Air New Zealand. Asi nejoriginálnější, jaké jste kdy viděli!

29. 03. 2011     Letenky levně

Národní novozélandský přepravce přišel s novou verzí videa, které se pasažérům pouští před odletem a nutno dodat, že se nejedná nudnou instruktáž s nastrojenými letuškami s předpisovým úsměvem ve tváři. Ono je to spíše naopak. Šílenost, originalita, ale i zábavnost překonávají veškerá instruktážní videa, která snad kdy byla natočena.

Štítky:
Air New Zealand

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Bezpečnostní kontrola na letišti a jak snadněji přes?

    (15.02.2012, ALetenky.cz) Dostat se přes kontrolu na letištích občas není úplně nejjednodušší záležitost, a proto jsme si pro vás připravili několik tipů, které by ji mohly usnadnit. Není to nic složitého.

  • Letecky a levně z Prahy do Lyonu s EasyJet

    (02.07.2010, Rádi cestujeme) Pokud máte rádi Francii, viděli jste už Paříž a pro změnu toužíte navštívit Lyon, tak vás určitě potěší oznámení o nové trase z Prahy, kterou spustí EasyJet. Začne totiž létat z Prahy do Lyonu a to od 9. prosince letošního roku. Již dnes jsou letenky v prodeji. Na trase budou letadla létat 2x až 3x týdně. EasyJet k dnešnímu dni provozuje 532 linek, mezi nimiž nechybí trasa Praha-Amsterdam či Praha-Londýn.

  • Vyhraj 2 letenky s bmi

    (13.08.2010, Akční letenky.cz) Britská aerolinka bmi vyhlašuje soutěž o 2 x 2 letenky do jakékoliv bmi destinace. České osazenstvo patrně nejvíce zaujmou lety z blízkého Letiště Vídeň. Mohou tak vyhrát např. letenky do Londýna. Jak se zúčastnit? Nahrajte video na téma „bmifriday“ a umístěte jej do 17:00, 27. srpna 2010 na YouTube portál. Kdo vyhrává?

  • Zpáteční let do Londýna za 498 Kč

    (18.11.2010, ) Pokud jste v nejbližší době vstoupili na web dopravce Ryanair a podívali jste se na typické místo pro zobrazení aktuálních slev (levý panel), určitě jste zjistili, že Ryanair má na vybrané lety z Brna velmi výhodné ceny. Akce platí konkrétně pro lety do Londýna a Milána. Právě Londýn je vhodný například pro povánoční nákupy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.