Smart Wings: nové letenky na Rhodos

11. 04. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings představila v uplynulých dnech novou linku z hlavního města Slovenska. Na trase Bratislava – Rhodos bude aerolinka v období 11. červen – 14. září 2011 přepravovat své cestující každou třetí středu a od 22. června do 3. září každou třetí sobotu.

Štítky:
Letenky do Řecka, Letenky na Rhodos, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky na Rhodos? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings nově nabízí i letenky na Menorku

    (16.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings nově nabízí lety také na trase Praha – Menorka. Lety budou operovány jednou týdně s odletem z Prahy v 18:45 a příletem v 22:25. Zpět z Menorky jsou odlety plánovány na 23:10 s příletem na Letiště Praha v 1:30. Smart Wings nabízí letenky z Prahy na Menorku od 9897 Kč.

  • Nově od Smart Wings: letenky do Nice a Nantes

    (03.01.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings si přes vánoční svátky nachystala malé letecké překvapení pro své příznivce a představila nové letenky Praha – Nice a také letenky do Nantes. Oba dva spoje budou v provozu od 31. března 2011 a to pro odlety z Letiště Praha – Ruzyně (PRG) v každý čtvrtek.

  • Smart Wings letenky: řecké léto 2011 již v prodeji

    (29.11.2010, Akční letenky.cz) Český nízkonákladový přepravce Smart Wings spustil prodej letenek na léto 2011. Konkrétní se jedná o letenky do Řecka a to do následujících destinací: letenky na Korfu, letenky do Chanie, Heraklionu, na Rhodos, do Soluně, Zakynthosu a letenky na Kos. Letní řád pro letenky do Řecka zobrazuje následující tabulka.

  • Smart Wings letenky do Amsterdamu jsou minulostí

    (06.01.2011, Akční letenky.cz) Ve vší tichosti zmizely poměrně nově představené letenky do Amsterdamu od aerolinky Smart Wings. Po fázi omezování sáhly aerolinky k úplnému zrušení této linky. Letenky Praha – Amsterdam byly ještě donedávna zarezervovatelné. V současnosti je již na stránkách společnosti Smart Wings nenaleznete vůbec.


Sponzorované odkazy


Letenky do Běloruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.