Letenky k moři, zn. levně!

16. 04. 2011     Rádi cestujeme

Se vzrůstajícími teplotami jste pravděpodobně začali pomalu plánovat dovolenou u moře. Dnešní akční letenky jsou tedy zaměřeny právě na takové letenky. Levné letenky najdete do destinací, jako jsou Mallorka, Trapani (Sicílie) nebo Kanárské ostrovy. Zvláště letenky na Mallorku jsou pořádně levné - pod 600 Kč za jednu zpáteční letenku.  

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky k moři, Letenky na Kanárské ostrovy, Letenky na Mallorcu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Kam na víkend k moři: Sardinie, Malorka, Alicante

    (07.02.2011, Rádi cestujeme) Už vás zima nebaví? Chcete se na pár dnů ohřát někde u moře? Kam ideálně letecky na víkend k moři? Levné letenky k moři hledejte především na trasách z Bratislavy, Wroclavy nebo Krakova. S případným přestupem lze využít odlet z Brna. V článku najdete aktuální výběr levných letenek na Malorku, Sardinii nebo do Španělska.

  • Na víkend letecky k moři: levně na Malorku

    (02.08.2010, Rádi cestujeme) Mallorca je největší z Baleárský ostrovů, leží směrem na východ od pobřeží španělské pevniny, ve Středozemním moři, s přilehlými sousedskými ostrovy Ibiza a Menorca. Kdo chce levně strávit několik dní - prodloužený víkend - na ostrově, vychutnat si moře a kulturu, zde najde několik nabídek levného ubytování a dopravy.

  • Mimořádně levné letenky k moři na Sicílii

    (02.06.2011, Rádi cestujeme) Plánujete dovolenou na léto? Našli jsme velmi levné letenky k moři na Sicílii do města Trapani. Zpáteční letenky startují za cenu od 588 Kč za osobu vč. tax. V ceně chybí pouze případný poplatek za platbu. V ceně jsou příruční zavazadla. z Memmingen (Mnichov) do Trapani - odlet 5.7./přílet 21.7. Ryanair (objednat) 588 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.