EasyJet zvyšuje poplatek za platbu kartou

21. 04. 2011     Rádi cestujeme

Pokud se rozhodnete platit platební kartou za nákup letenky u společnosti EasyJet, ode dneška si už připlatíte. Namísto původních 5,5 liber, nyní zaplatíte 8 liber za rezervaci + 4,95 liber nebo 2,5% za transakci kreditní kartou. V korunách to vypadá takto: veškeré rezervace budou zahrnovat poplatek za rezervaci ve výši 270.00 Kč, kromě rezervací prováděných kartou Visa electron a Carte Bleue (pouze UK transakce), které jsou zdarma. Rezervace prováděné kreditní kartou Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, UATP/Airplus budou obsahovat dodatečný poplatek 2,5 % z celkové hodnoty transakce, s minimálním poplatkem 155 Kč.

Štítky:
easyJet, Platba kartou

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • EasyJet zvyšuje počet přepravených

    (04.03.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet oznámila statistiky přepravených cestujících a obsazenost letů. Od února 2010 do února 2011 easyJet přepravil přes 50 miliónů pasažérů. Obsazenost letů ve stejném období vzrostla o 1 procentní bod. Jen za měsíc únor 2011 s easyJet letělo více než 3,8 miliónů cestujících, což je o 13,1 % více než ve stejném období loňského roku.

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.

  • Ryanair a jeho základny

    (05.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový Ryanair neustále zvyšuje počet přepravených. A tak se mění počet jeho základen. Jedny se ruší, jiné se budují. V tabulce níže najdete seznam všech základen společnosti Ryanair. Seznam je k 1. listopadu 2010.Ze seznamu jasně vyplývá několik zajímavostí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.