Aerotaxi v praxi: Kolik stojí soukromé lety, jak to funguje a které firmy je nabízejí?

26. 04. 2011     Letenky levně

Pokud cestujete letadlem, nemusíte spoléhat pouze na pravidelné letecké linky a na charterové lety, které nabízejí několik volných míst v letadle. Pronajmout si můžete i své vlastní menší letadlo, zpravidla stroje Cessna, Piper či Beechcraft. Tato služba je známá jako aerotaxi, private jet service či charter jet.

Štítky:
Aerotaxi, Private jet

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letištní poplatky – kolik nás doopravdy stojí letenka?

    (20.08.2010, Akční letenky.cz) Letištní poplatky, tlačící výslednou cenu vaší letenky vzhůru, mohou být pěkné záludnosti. Než se nadějete, platíte o pár stovek (někdy i tisícovek!) více, než jste si mysleli. K samotné ceně letenky vám totiž přepravce započítá další položky.  Letištní taxy, poplatky za rezervaci či za odbavované zavazadlo vás v celkové sumě mohou pěkně potrápit.

  • Kolik tun oxidu uhličitého stojí vaše letenka?

    (19.10.2010, Akční letenky.cz) Kupujete letenky Praha – Londýn (LHR). Víte, že uletíte zhruba 2111,5 km a zaneřádíte přírodu 0.5 t oxidu uhličitého? Portál carbonplanet.com přichází se zajímavou environmentální „hračkou“. Zájemci si mohou za pomoci environmentální kalkulačky spočítat, jaký dopad budou mít jejich víkendové letenky do Paříže, Londýna či jinam na životní prostředí.

  • Letenky do Říma – s kým a za kolik?

    (18.08.2011, ALetenky.cz) Koloseum, Forum Romanum, Pantheon nebo Fontána di Trevi. Vydejte se s námi dnes do Věčného města, jak bývá Řím často nazýván. Odkud a za kolik můžete letět? Cenové srovnání letenek v článku.

  • Nejlevnější letenky Ryanairu stojí 179 korun

    (28.09.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme nejlevnější a nejzajímavější letenky Ryanairu. Výsledkem jsou levné letenky z Brna, Bratislavy, Wroclavy a Bruselu do takových destinací jako jsou města Milan, Řím, Dublin anebo Oslo. Za zmínku stojí levné letenky na Kanárské ostrovy z Bruselu. Např. dvě zpáteční letenky na Fuerteventura či Lanzarote stojí něco málo přes 2 000 korun.


Sponzorované odkazy