WizzAir nabízí slevu 20% na všechny letenky

28. 04. 2011     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir představila svým zákazníkům nejnovější akční nabídku, která však platí pouze 28. dubna. Do dnešní půlnoci je možno rezervovat letenky do všech destinací se slevou 20% (do slevy se nepočítají dodatečné poplatky a poplatek za rezervaci).  Neváhejte, zkontrolujte webové stránky aerolinky a udělejte si radost výletem do některé z evropských metropolí.

Štítky:
Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizzair nabízí slevu 20% na všechny lety – pouze dnes

    (28.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair nabízí 20% slevu na své lety, platnost této nabídky však vyprší o dnešní půlnoci, aspoň tak o tom informuje samotná aerolinka.   A jak vypadají výsledné ceny?

  • Vánoční sleva 385 Kč na všechny lety

    (22.12.2010, ) Jeden z nejznámějších prodejců letenek v České republice, web Pelikan.cz, si pro všechny zájemce o letenky připravil Vánoční slevu na všechny své lety ve výši 385 Kč. Pro uplatnění slevy stačí použít slevový kupón „dáreček2011″ (bez uvozovek).

  • Wizzair připravuje slevu až 20%

    (27.08.2010, Rádi cestujeme) Wizzair připravuje slevu na všechny své letenky ve výši 20%. Sleva bude platná údajně na všechny trasy a termíny, pokud k rezervaci dojde od 28.-30. srpna. Zítra vám přineseme aktuální ceny a trasy se slevou.Proto sledujte zítra náš web, porovnáme různé trasy a sepíšeme aktuální ubytování.

  • Wizz Air: dnes sleva 20% na všechny lety

    (13.04.2012, Letenky levně) Maďarská low-costová airolinka Wizz Air dnes spustila 20% slevu na všechny své lety, a to pro všechny pasažéry, tedy nejenom pro členy jejich věrnostního klubu, jak tomu bylo včera. S Wizz Airem si můžete zaletět především do Itálie, kam létá na 5 letišť, Řím, Miláno, Bari, Benátky a Neapol.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.