S aerolinkou Danube Wings do Chorvatska od 1185 Kč

02. 05. 2011     Akční letenky.cz

Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí svým zákazníkům levné letenky do vybraných chorvatských měst, které se stanou dostupnými od 18. června 2011.  V letní sezoně tedy budou provozovány linky do Rijeky, Splitu a Zadaru, které pravděpodobně ocení především příznivci plážových dovolených, ale také obdivovatelé kultury a památek.

Štítky:
Danube Wings, Letenky Danube Wings, Letenky do Chorvatska, Letenky do Rijeky, Letenky do Splitu, Letenky do Zadaru

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings letenky do Amsterdamu jsou minulostí

    (06.01.2011, Akční letenky.cz) Ve vší tichosti zmizely poměrně nově představené letenky do Amsterdamu od aerolinky Smart Wings. Po fázi omezování sáhly aerolinky k úplnému zrušení této linky. Letenky Praha – Amsterdam byly ještě donedávna zarezervovatelné. V současnosti je již na stránkách společnosti Smart Wings nenaleznete vůbec.

  • Smart Wings nově nabízí i letenky na Menorku

    (16.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings nově nabízí lety také na trase Praha – Menorka. Lety budou operovány jednou týdně s odletem z Prahy v 18:45 a příletem v 22:25. Zpět z Menorky jsou odlety plánovány na 23:10 s příletem na Letiště Praha v 1:30. Smart Wings nabízí letenky z Prahy na Menorku od 9897 Kč.

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.

  • Smart Wings letenky: z Brna a Ostravy od 4868 Kč

    (15.07.2010, Akční letenky.cz) Smart Wings, česká nízkonákladová společnost, nabízí poměrně levné letenky do Bulharska a to při odletu z Letiště Brno a Ostrava. Za výlet tam i zpět včetně daní a poplatků zaplatíte od 4868 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.