Air Caraïbes: Levné letenky na ostrov Svatá Lucie z Paříže jen za 15 373 Kč

02. 05. 2011     Letenky levně

Chcete se podívat do karibiku a chcete se proletět s leteckou společností, na kterou jen tak nenarazíte? Tak v tom případě vyzkoušejte nabídku společnosti Air Caraïbes na levné letenky na exotický ostrov Svatá Lucie. Zpáteční letenky z Paříže Orly seženete již za 15 373 Kč.

Štítky:
Air Caraibes, Letenky Air Caraibes, Letenky na ostrov Svaté Lucie

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Tip na dovolenou: Zpáteční letenky na ostrov Palma Mallorca jen za 1 031 Kč!

    (03.06.2010, Letenky levně) Pokud ještě nevíte, kam vyrazit o letošních prázdninách, možná vám přijde vhod tip na levné letenky na ostrov Palma de Mallorca. S nízkonákladovou společností Ryanair a odletem z Bratislavy tam můžete vyrazit již za 1 031 Kč. Volných termínů napříč celými prázdninami je víc, například ten s datem odletu 15. července a návratem 22. července.

  • Zpáteční letenky na karibský ostrov Saint Martin za pouhopouhých 9 327 Kč!

    (02.10.2010, Letenky levně) Díky promoakci charterových aerolinek Corsairfly si můžete udělat jedinečný výlet na karibský ostrov Saint Martin, když za zpáteční letenku z pařížského letiště Orly zaplatíte pouhých 9 327 Kč! Je však nutné dodržet dvě podmínky – jednak je nutné zakoupit hned dvě letenky a za druhé můžete letět pouze v termínu od 28. listopadu do 5. prosince.

  • Levné letenky: Řím za 590 Kč, Amsterdam za 1 108 Kč

    (05.11.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky tentokrát najdete do Říma, Paříže anebo také na ostrov Lanzarote. Za zpáteční let do Říma zaplatíte necelých 600 korun.  Na ostrov Lanzarote (Kanárské ostrovy) vam postačí 886 korun. K zvýhodněným nabídkám patří také let do Amsterdamu, pokud si letenku zakoupíte u prodejce letenky, zaplatíte 1 108 korun.

  • Levné letenky na Menorcu za 4 850 Kč

    (05.11.2010, ) Na malý exotický ostrov Menorca poblíž Španělska se můžete vydat před Vánoci se španělskou nízkonákladovou společností Vueling. Na vybraná prosincová data má totiž tato společnost velmi výhodné ceny do španělských destinací, mezi nimiž je i tento ostrov.


Sponzorované odkazy


Letenky do El Salvadoru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.