Do Anglie na křídlech bmibaby od 1410 Kč

05. 05. 2011     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová aerolinka bmibaby připravila pro své klienty slevovou akční nabídku, která je platná až do 10. května. Na webových stránkách letecké společnosti si můžete zarezervovat letenky do mnoha destinací se slevou až 50%. Cestovní období je nastaveno do 14. července. V současné době létá přepravce z České republiky pouze na trase Praha – Manchester.

Štítky:
Bmibaby, Letenky Bmibaby, Letenky do Manchesteru, Letenky do Velké Británie, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Leťme zjevně levně! WizzAir letenky od 197 Kč

    (26.11.2010, Akční letenky.cz) Let’me zjevně levně s aerolinkou WizzAir! Cena letenek začíná na příjemných 197 Kč za jednu cestu, takže neváhejte, poberte si svých „pět švestek“ a razíme na výlet. Tentokrát se na křídlech maďarského přepravce můžete nechat odnést do Bruselu, potěšit se cenou levné letenky do Londýna či si zaletět na zmrzlinu do Benátek.

  • Akční letenky s obrem A380. Peking za 16 390 Kč

    (11.06.2010, Akční letenky.cz) Tradiční německý přepravce Lufthansa přináší novou akční nabídku letenek – nechte se na křídlech obra A380 odnést do dalekých krajů! Tentokrát vám představíme levné letenky do Pekingu, Tokya a Johannesburgu a to při odletu z Letiště Praha. Cena letenek začíná již na částce 16390 Kč a zahrnuje veškeré poplatky a taxy.

  • Zažeň chmurné myšlenky: kup si levné letenky. Do Barcelony a jinam od 1971 Kč

    (13.12.2010, Akční letenky.cz) Austrian Airlines nabízí velice levné letenky pro odlety z Vídně. Již od 1971 Kč se na křídlech tradičního rakouského přepravce můžete objevit krásy životem tepající Barcelony, od 1991 Kč si můžete udělat radost úspěšným lovem na letenky do Stockholmu či si ukořistit levné letenky do Sofie od 1994 Kč.

  • Finnair: ty nejlevnější letenky jsou zdarma

    (20.09.2010, Akční letenky.cz) Finnair, tradiční finská aerolinka, přichází každý týden s možností výhry letenky do Asie. Začátkem každého týdne zveřejní na svých facebookovských stránkách otázku, jejíž zodpovězení má tu moc odnést vás na křídlech aerolinky Finnair do dalekých zemí porcelánu, bambusu a medvědů panda. Otázka tohoto týdne: Jak by podle vás aerolinka Finnair měla ideálně vypadat?


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.