easyJet: podzimní levné letenky od 539 Kč

10. 05. 2011     Akční letenky.cz

Britská letecká společnost easyJet má na svých webových stránkách k dispozici levné letenky z Prahy, ty nejlevnější jsou ovšem datovány až na podzim 2011. V současné době je možné rezervovat jednosměrné lety s příručním zavazadlem od 539 Kč včetně poplatků.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • easyJet: podzimní letenky po Evropě od 379 Kč

    (07.10.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému oblíbené letecké společnosti easyJet se v současné době objevuje několik obzvláště výhodných termínů pro cestování. Velmi levné letenky jsou k dispozici hlavně v měsících listopad a prosinec, kdy můžete v jednom směru cestovat od 379 Kč včetně poplatků. Nízkonákladový přepravce létá z Prahy hned do několika významných evropských metropolí.

  • Podzimní letenky do Španělska od aerolinky Ryanair

    (29.07.2011, Akční letenky.cz) Je tady pravidelná páteční akce nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a s ní nejnovější nabídka levných letenek, které je možné rezervovat až do 2. srpna. Tentokrát aerolinka stanovila poměrně dlouhé cestovní období připadající na 1. září – 31. říjen 2011.

  • Podzimní redukce linek v Praze: Brusel, Oslo, Bergen

    (23.08.2011, ALetenky.cz) Léto se pomalu chýlí ke konci a letecké společnosti začínají odkrývat plány na nadcházející zimu. Praha přijde během podzimu o linku Wizz Air do Bruselu a Osla, Norwegian přestane létat do Bergenu.

  • Levné letenky s aerolinkou easyJet od 539 Kč

    (22.06.2011, Akční letenky.cz) Jestliže vám nevadí planování dovolených a výletů poněkud dopředu, mohla by se vám hodit podzimní nabídka letů od britské letecké společnosti easyJet. V pozdějších termínech mohou její zákazníci sehnat jednosměrné letenky od 539 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Lucemburska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.