WizzAir: sleva 20 % na všechny letenky

19. 05. 2011     Akční letenky.cz

Pouze na dnešní den (19. květen) připravila nízkonákladová aerolinka WizzAir slevovou akci na všechny letenky. Pokud si dnes zarezervujete let do jakékoliv destinace ušetříte 20% a to se vyplatí. Což takhle podniknout výlet do slunné Itálie a vychutnat si místní atmosféru nebo vyhlášenou italskou kuchyni?

Štítky:
Akční letenky, Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Den slev! Air One 25 %, Wizz Air 20 %.

    (04.05.2012, Letenky levně) Dvě airolinky dnes spustily slevy na všechny své lety. Italský low-cost Air One vlastněný Alitalií nasadil do svého internetového vyhledávače 25% slevu. S Air One se můžete podívat do Pisy, Benátek či Milána. Tímto krokem pokračuje dopravce v silné reklamní kampani, kterou v České republice před pár dny spustil.

  • Vánoční sleva 385 Kč na všechny lety

    (22.12.2010, ) Jeden z nejznámějších prodejců letenek v České republice, web Pelikan.cz, si pro všechny zájemce o letenky připravil Vánoční slevu na všechny své lety ve výši 385 Kč. Pro uplatnění slevy stačí použít slevový kupón „dáreček2011″ (bez uvozovek).

  • Wizz Air: dnes sleva 20% na všechny lety

    (13.04.2012, Letenky levně) Maďarská low-costová airolinka Wizz Air dnes spustila 20% slevu na všechny své lety, a to pro všechny pasažéry, tedy nejenom pro členy jejich věrnostního klubu, jak tomu bylo včera. S Wizz Airem si můžete zaletět především do Itálie, kam létá na 5 letišť, Řím, Miláno, Bari, Benátky a Neapol.

  • 20% sleva na všechny lety přes Budapešť

    (27.09.2010, ) Maďarský národní dopravce Malév si pro nás připravil speciální promo akci, ve které dostanete 20% slevu na všechny lety s přestupem na letišti Budapešť (BUD). Akce se samozřejmě dostupná i českým zákazníkům a tedy i s odletem z letiště Praha (PRG).


Sponzorované odkazy