Pořiďte si Mastercard Prepaid přes mywirecard a ušetřete až 150 Kč za každou jednotlivou letenku od Ryanairu

06. 06. 2011     Letenky levně

Pokud často létáte s Ryanairem, který patří mezi nejlevnější nízkonákladové aerolinky na trhu, možná hledáte způsob, jak ještě více ušetřit, třeba na poplatcích za platbu kartou. Tato možnost tu existuje - v případě, kdy za letenky budete platit kartou Mastercard Prepaid, uspoříte za každý jednotlivý let 6 euro (150 Kč), tedy 12 euro za zpáteční let.

Štítky:
Mastercard Prepaid, mywirecard, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Easyjet přepravil v červenci přes 5 milionů cestujících

    (08.08.2011, Rádi cestujeme) Evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet oznámila statistiky přepravených cestujících a obsazenost letů. Od července 2010 do července 2011 easyJet přepravil přes 53,7 miliónů pasažérů. Jen za měsíc červenec 2011 s easyJet letělo přes 5,4 miliónů cestujících, což je o 8,1 % více než ve stejném období loňského roku.  

  • Bezpečnostní kontrola na letišti a jak snadněji přes?

    (15.02.2012, ALetenky.cz) Dostat se přes kontrolu na letištích občas není úplně nejjednodušší záležitost, a proto jsme si pro vás připravili několik tipů, které by ji mohly usnadnit. Není to nic složitého.

  • Heathrow očekává přes 70 mil cestujících

    (16.12.2010, Rádi cestujeme) Londýnské letiště Heathrow očekává, že během příštího roku využije jeho služeb přes 70 miliónů cestujících. Společnost BAA oznámila, že očekává v příštím roce 3,7% nárůst v osobní přepravě. Mety 70 mil. cestujících za rok letiště Heathrow ještě nikdy nedosáhlo. Proto půjde zřejmě o historický mezník tohoto letiště. V příštím roce se také předpokládá vyšší zisk letiště - zisk by měl přesáhnout 1 mld. liber, to je přibližně 30 mld. korun. V letošním roce by zisk 1 mld. neměl překročit, podle aktuálních zpráv by zisk měl činit 972 mil. liber.

  • Levné letenky na Maledivy

    (02.01.2011, Rádi cestujeme) Maledivy, to je souostroví v jižním Indickém oceánu, jenž tvoří nejplošší stát světa. Jde o nejníže položený stát světa, jehož žádné místo není více než 2,5 m nad mořem. Aktuálně jsou k dispozici poměrně levné letenky z Prahy na Maledivy. Let je přes Moskvu. Ušetřete na dopravě do tohoto exotického místa.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.