PolskiBus: Zpáteční autobusové jízdenky z Prahy do Varšavy již za 13 Kč včetně poplatků

06. 06. 2011     Letenky levně

Nízkonákladová autobusová společnost Megabus rozšiřuje pole své působnosti a s platností od června otevírá svou pobočku i v sousedním Polsku. Pro české cestovatele budou nejzajímavější nízkonákladové spoje mezi Prahou a Lodží, Wroclawí a Varšavou. Nejlevnější zpáteční jízdenky včetně poplatků pak při troše štěstí a chvíli hledání vyjdou již na pouhých 13 Kč.

Štítky:
Megabus, PolskiBus

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Varšavy? Vybírejte pohodlně online!
  • Vlakem na Letiště Praha? Nyní tam i zpět za cenu jednosměrné jízdenky.

    (15.06.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se letět z Letiště Praha, ale nevíte co s autem? Co tentokrát zkusit dopravu vlakem? České dráhy nabízí až do 30. září 2010 ojedinělou nabídku Vlak plus letiště, díky které se za cenu jednosměrné jízdenky dostanete z i na letiště.

  • Cestujete do Ruska? Zkuste letět z Varšavy

    (27.01.2012, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu do Ruské federace, a potřebujete ušetřit náklady na dopravu, zkuste letět z polské Varšavy. Níže vybíráme nejlevnější letenky z Varšavy do Kaliningradu, Moskvy a Petrohradu. Do Varšavy je možné se dopravit například vlakem. Do svých nákladů tak započítejte také cenu zpáteční jízdenky, která se pohybuje na hranici 1 900 korun. Vzhledem k ceně, spíše než vlak, bychom doporučili autobus. Cena zpáteční jízdenky v autobusu u společnosti PolskiBus může být i okolo 270 korun - např. dnes je za tuto cenu jízdenka s odjezdem z Prahy 15. března, návrat z Varšavy 18. března! Doba jízdy je okolo dvanácti hodin.

  • Levné letenky do New Yorku jen za 6 212 Kč. S odletem z Prahy a včetně všech poplatků!

    (01.05.2011, Letenky levně) Extrémně levné letenky z Prahy do New Yorku nyní nabízí společnost Alitalia, když ty nejlevnější pořídíte již za 6 212 Kč včetně poplatků. Na nabídku jako první upozornil server AkčníLetenky.com.

  • ČSA: Levné letenky do Kodaně jen za 2 999 Kč včetně poplatků!

    (28.11.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou na levné letenky do Kodaně přišly naše národní aerolinky ČSA. Zpáteční letenku z Prahy na měsíce únor až duben pořídíte jen za 2 999 Kč. Volných termínů je prozatím dostatek, vydat se tak můžete třeba na prodloužený eurovíkend ve dnech 18. března – 21. března 2011. Letenky si v případě zájmu můžete rezervovat ZDE.


Sponzorované odkazy


Letenky do Polska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.