Speciální nabídka: ČSA nabízí levné letenky od 1945 Kč

24. 06. 2011     Akční letenky.cz

Česká letecká společnost ČSA představila před malou chvílí zajímavou akci na levné letenky od 1945 Kč včetně všech tax a poplatků. Speciální nabídka se týká odletů z letiště Praha Ruzyně a vybírat můžete z dvaceti destinací po celém světě.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Speciální nabídka ČSA: 72 Happy Hours

    (15.07.2011, Rádi cestujeme) Český dopravce ČSA dnes zveřejnil informaci o speciální nabídce na 72 hodin - 72 Happy Hours. Nabídka je platná do neděle 17. července, na lety v měsících srpen a září 2011. Tak jak moc "speciální" vám nabídka ČSA přijde?  

  • Last minute: speciální letní akce aerolinky ČSA

    (31.05.2012, Akční letenky.cz) Věrné zákazníky české aerolinky ČSA dnes potěší speciální nabídka pod názvem Last minute Summer deal, v rámci které jsou k dispozici zpáteční palubní lístky od 2400 Kč včetně poplatků. Akce platí pro cestovní období 25. červen – 31. srpen 2012 a letenky můžete rezervovat až do 3. června!

  • ČSA: speciální nabídka letenek od 1181 Kč

    (18.05.2011, Akční letenky.cz) Minulý týden jsme avizovali zveřejnění nového letového řádu a cen letenek z hlavního města Slovenska, se kterými nyní přichází letecká společnost ČSA. V druhé polovině měsíce června tedy začne aerolinka provozovat přímé linky mezi Bratislavou a vybranými evropskými městy.

  • Speciální letenky do Asie od aerolinky Lufthansa

    (07.06.2012, Akční letenky.cz) Největší německá aerolinka Lufthansa včera informovala o atraktivních letenkách do asijských destinací. Jižní Korea, Japonsko a Indonésie jsou nyní dostupné z Prahy od 12942 Kč včetně poplatků. Akční nabídka platí do 12. června a pro cesty tam v období 1. říjen – 10. prosinec a zpět 7. říjen – 10. březen.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.