ČSA zavádí linku do Abú Dhabi

28. 06. 2011     Rádi cestujeme

České aerolinie zavedou novou linku z Prahy do Abú Dhabi, základny letecké společnosti Etihad Airways. Nové spojení bude spuštěno od 21. září 2011 s frekvencí 4x týdně. Vzhledem k dohodnuté spolupráci s Etihad osloví linka do Abú Dhabi také tranzitní cestující, kterým se tak otevře nová možnost dálkového spojení z Prahy na východ.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Abú Dhabí

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • CCA ruší linku Praha-Brno

    (11.07.2011, Rádi cestujeme) Aerolinka Job Air - Central Connect Airlines oznámila ukončení pravidelné linky Praha-Brno-Praha. Poslední letadlo na této trase vzlétne dne 22. července 2011. Linku si pod svá křídla společně s ČSA společnost vzala ke konci minulého roku, poté co ČSA ukončili vlastní linku z Prahy do Brna. Důvod ukončení linky CCA zatím neoznámilo.

  • Ryanair na jaře obnoví linku Brno – Milán

    (18.10.2011, ALetenky.cz) Jak už víte, do Milána se z Brna bude létat jen do konce října. Dnes však přicházíme s dobrou zprávou, Ryanair se rozhodl na Brno nezanevřít a na jaře linku do Milána obnovit.

  • Smart Wings ruší linku Praha – Bukurešť

    (15.10.2010, Akční letenky.cz) Česká nízkonákladová společnost Smart Wings se rozhodla zrušit svoji nově zavedenou linku z Prahy do rumunské Bukurešti. Aerolinka přitom plánovala, že její lety budou dostupné od 31. října 2010.

  • EasyJet ruší linku Praha-Doncaster

    (13.09.2010, Rádi cestujeme) EasyJet ruší pravidelnou linku z Prahy do Doncasteru. Důvodem zrušení linky je úplný odchod společnosti EasyJet z letiště v Doncasteru. EasyJet poletí naposledy z Prahy do Doncasteru 20. prosince 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.