AirOne: akční letenky do Pisy od 244 Kč

29. 06. 2011     Akční letenky.cz

Což takhle navštívit hlavní město  Toskánska a projít se třeba po známém Náměstí zázraků? Je tady nabídka italské letecké společnosti Air One, která dává k dispozici výhodné jednosměrné lety od 244 Kč. V rezervačním systému však zbývá pouze několik málo termínu, proto se nevyplatí váhat.

Štítky:
AirOne, Akční letenky, Letenky Air One, Letenky do Itálie, Letenky do Pisy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Air One: V létě do Pisy za 2125 Kč

    (20.04.2012, Letenky levně) Italská nízkonákladová společnost Air One již několik měsíců provozuje spoje z Prahy do Pisy a Milána, avšak nyní má dostupné levné tarify na léto, a to zejména do Pisy, ze které je to jen pár kilometrů k plážím a navíc se budete moci pokusit narovnat místní šikmou věž.

  • Maroko letecky a levně

    (15.03.2012, Rádi cestujeme) Další dnešní akční letenka nás zavede na africký kontinent do Maroka. Cena zpáteční letenky z historické Pisy je necelých 1 000 korun. Svou cestu do Maroka tak můžete spojit s pobytem v italské Pise, případně návštěvou Florencie, která je nedaleko Pisy. Konkrétní letenka do Maroka vypadá takto:  

  • Ryanair: Bupadešť – Pisa (Itálie) od 1185 Kč

    (19.06.2012, ) Využijte nabídky od společnosti Ryanair a zaleťte si na týden do Itálie. Zpáteční letenky z Budapešťě do Pisy od 1185 Kč plus poplatky za zavazadlo. Navštivte známou “Šikmou věž v Pise” a nebo odpočívejte na pobřeží Tyrhénského moře. Jízdenky do Budapeště můžete zakoupit u Student Agency do 500 kč za jednu jízdu. Náš tip na akční letenky do Pisy: rezervovat můžete zde

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.


Sponzorované odkazy