Alitalia: Levné letenky do Bostonu jen za 8 789 Kč

02. 07. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do amerického Bostonu přišla Alitalia. V případě odletu z Budapešti zaplatíte za letenky konečnou cenu 8 789 Kč. Za tyto peníze se do Ameriky můžete podívat třeba v termínu od 20. ledna do 30. ledna 2012. Letenky si v případě zájmu objednávejte ZDE.

Štítky:
Alitalia, Letenky Alitalia, Letenky do Bostonu, Letenky do USA

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Bostonu: S odletem z Milána jen za 6 093 Kč

    (12.01.2012, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do amerického Bostonu přišla společnost Alitalia. Zpáteční letenky s odletem z Milána nyní pořídíte jen za 6 093 Kč. Počet dostupných letů za tuto cenu je omezen, letět tam můžete třeba 3. března, zpátky pak například 12. března. Letenky si v případě zájmu můžete objednat zde.

  • Letenky do Kanady za 6 446, USA za 5 698 Kč

    (15.01.2012, Rádi cestujeme) Dnes se ještě jednou zaměříme na levné letenky na severoamerický kontinent. Před pár dny jsme vás informovali o nezvykle levných letenkách do New Yorku a Miami. Dnes přidáváme další etrémně levné letenky - tentokrát do Torronta a Bostonu. Takto levné letenky dlouho nezůstanou, proto doporučujeme objednávat co nejdříve.  

  • British Airways: levné letenky do USA od 13759 Kč

    (30.09.2010, Akční letenky.cz) Britská tradiční aerolinka British Airways představuje nabídku na akční letenky pro odlety z České republiky, konkrétně z Letiště Praha. Svůj výlet si za zvýhodněnou cenu můžete naplánovat např. do Bostonu, Los Angeles či se potěšit koupí akční letenky do Miami.

  • Existuje levná letenka do Ameriky?

    (11.09.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme pro vás různé způsoby, jak se levně dopravit do USA. Existuje ještě vůbec dneska levná letenka do Ameriky? V tabulce níže najdete aktuální nejlevnější nabídky letenek do Ameriky a konečné rozhodnutí, zda existuje i dnes levná letenka do Ameriky, necháme na vás. Zdá se vám zpáteční letenka do New Yorku za 9090 korun jako levná? Právě za takovou cenu jsme do NY letenku našli. V tabulce najdete také letenky na Floridu, levně lze letět i do Bostonu.


Sponzorované odkazy