Levné letenky po Evropě od aerolinky Ryanair

08. 07. 2011     Akční letenky.cz

Dnes přichází nízkonákladová letecká společnost Ryanair se svou pravidelnou akcí, která platí až do 11. července. Irský přepravce nabízí levné letenky do vybraných evropských destinací od 243 Kč (€9,99) včetně poplatků. Cestovní období je stanoveno na 1. září – 31. říjen 2011. Pro svoji odpočinkovou dovolenou můžete zvolit například oblíbené italské ostrovy Sicílie a Sardínie.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky na Sardinii, Letenky na Sicílii, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: levné letenky po Evropě od 431 Kč

    (30.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir svým zákazníkům nabízí levné letenky do mnoha destinací v Evropě. V rámci České republiky aerolinka vypravuje své letadla z letišť v Brně a Praze. Do Itálie, Nizozemska, Velké Británie a Norska se právě teď můžete podívat od 431 Kč (jeden let).

  • easyJet letenky po Evropě od 499 Kč

    (16.08.2010, Akční letenky.cz) Neváhejte, sbalte si své „saky paky“ a hurá na výlet po Evropě. EasyJet letenky jsou totiž dostupné již od 499 Kč a to za jednu cestu včetně daní. Pokud si odpustíte finančí a věcnou zátěž – odbavované zavazadlo, můžete se již za pár korun podívat po Evropě při odletu z Letiště Praha Ruzyně.

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]


Sponzorované odkazy