Letenky do Toronta: S Alitálií na podzim jen za 11 751 Kč

08. 07. 2011     Letenky levně

Alitalie se dále veze na vlně skvělých cen a přináší další skvělou nabídku – levné letenky do Toronta jen za 11 751 Kč! Tato parádní cena platí v případě odletu z Budapešti a je platná na mnoho a mnoho termínů napříč celým podzimem.

Štítky:
Letenky do Kanady, Letenky do Toronta, Levné letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • easyJet nabídka: levné letenky podzim-zima

    (27.05.2011, Akční letenky.cz) V současné době najdeme levné letenky u nízkonákladové letecké společnosti easyJet spíše v období podzim-zima. Přepravce létá z Prahy do sedmi oblíbených evropských měst. V pozdějším termínu jsou například k dispozici výhodnější letenky na trase Praha – Londýn (LGW), odkud mohou zákazníci aerolinky klidně cestovat do dalších destinací.

  • Podzim v Itálii s aerolinkou Air One od 1595 Kč

    (23.05.2012, Akční letenky.cz) Na webu nízkonákladové letecké společnosti Air One se včera objevila zpráva o mimořádné akci, která slibuje slevu na letenky až 50%. Nabídka ovšem platí pouze do 24. května a využít jí můžete také v případě cest z letiště Praha Ruzyně. Z našeho hlavního města létá dceřiná společnost aerolinky Alitalia hned do tří italských měst.

  • ČSA: Výprodej letenek na podzim 2012 za 2.400 Kč!

    (07.06.2012, Letenky levně) České aerolinky dnes nečekaně zahájily velký výprodej letenek! Nabídka se týká období mezi 15. 10. 2012 – 15. 12. 2012. Ve slevě jsou skoro všechny destinace, které ČSA létá, vizte níže. Nejlevnější tarify jsou za 2.400 Kč včetně poplatků, například i na Košice, které jsou obvykle cenově na jiných úrovních.

  • Levné letenky do Londýna: Z Brna na podzim již za 1 021 Kč

    (22.08.2011, Letenky levně) Levné letenky z Brna do Londýna nabízejí nízkonákladové společnosti Wizzair a Ryanair. Do města nad Temží se tak můžete vypravit již za 1 021 Kč. Právě za takový peníz nabízí letenky na letiště Stansted společnost Ryanair (letenky kupujte na Ryanair.com).


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.