Létající muž: celkem 5962 letů s United Airlines

18. 07. 2011     Akční letenky.cz

Myslíte si, že není možné nalétat během života více než 16 milionů kilometrů s jednou leteckou společností? Vězte, že to opravdu možné je! Zní to sice neuvěřitelně, ale americký konzultant Thomas Stucker to zvládl dokonce za zhruba 30 let svého života.

Štítky:
United Airlines

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Tip na eurotrip – 11 nocí, 3 evropská města, odlet z Brna – letenky celkem jen za 900 Kč!

    (21.09.2011, Letenky levně) Dnes pro vás máme tip na zajímavý listopadový eurotrip, v průběhu 11 dnů můžete procestovat hned tři země, tři města a letenky vás celkem vyjdou jen na 900 Kč! Stačí zavítat na stránky Ryanair.com a Wizzair.com a objednat si letenky dle následujícího itineráře.

  • Silvestrovský letenkový tip na leden: 3 evropská města, 9 nocí, celkem 1 600 Kč!

    (31.12.2011, Letenky levně) Dnešní silvestrovský tip na letenky bude netradiční – v průběhu 10 dní můžete navštívit tři evropská města, přičemž letenky vás při včasné rezervaci vyjdou jen na 1 600 Kč! Stačí dodržet tento itinerář.

  • Danube Wings – novinky & letový řád

    (12.08.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Danube Wings letos v červnu a červenci přepravila na svých pravidelných a charterových linkách celkem 6286 slovenských a 5470 italských pasažérů k moři, celkem hovoříme o téměř 12000 cestujících. Konkrétně  se jedná o linky do Splitu, Zadaru, Rijeky a Katánie. Mezi chartrové lety patřily linky do Lamezie a Burgasu.

  • Vznikne největší letecká společnost na světě

    (29.07.2010, Akční letenky.cz) Evropská komise schválila převzetí amerických aerolinek Continental Airlines firmou UAL, mateřskou společností aerolinky United Airlines. Uvedl to server euroskop.cz. Toto spojení bude mít hodnotu 3,17 miliardy amerických dolarů a přinese vznik největší letecké společnosti na světě, která by měla létat asi do 370 destinací. Letecké společnosti ovšem ještě čekají na vyjádření amerických antimonopolních úřadů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.