Levné letenky: Pisa a Miláno s Air One od 244 Kč

27. 07. 2011     Akční letenky.cz

Velmi levné letenky do Itálie nabízí v současné době letecká společnost Air One. Jednosměrný let do měst Pisa a Miláno vychází bez započítání poplatků na 244 Kč (€10), což vůbec není špatné. Obě destinace jsou v rámci České republiky dostupné z Prahy.

Štítky:
Air One, Akční letenky, Letenky Air One, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Pisy

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky z Brna do Fezu přes Milano

    (12.10.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí levné letenky od 173,- Kč / 7 €. Akce je platná do čtvrtku 14. října 2010. Nejvíce zlevněných letů najdete v měsících listopad a prosinec. Leťte levně z Brna do Milana a poté pokračujte například do Fezu. Zpáteční letenky pro dvě osoby celkem stojí cca. 3 154,- Kč. Levné letenky jsou i na jiných trasách, například z Brna do Londýna, z Bratislavy do Bruselu. Mezi levné letenky řadíme také některé letenky na trase z Londýna na Kanárské ostrovy - ostrov Tenerife. Na této trase lze najít zpáteční letenky za cenu 3 135,- Kč - cena je za dvě osoby.

  • Levné letenky od Austrian Airlines

    (18.04.2011, Akční letenky.cz) Redmonday je akce tradiční letecké společnosti Austrian Airlines, prostřednictvím které můžete sehnat levné letenky do vybraných destinací. V nabídce, která je omezena pouze na dnešní den, jsou k dispozici italská města Miláno a Řím. Zpáteční lety na lince Vídeň – Miláno či Vídeň – Řím se dají rezervovat od 2136 Kč včetně poplatků.

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.

  • Levný letecký maraton: Milano, Ibiza, Barcelona, Pisa

    (11.08.2010, Rádi cestujeme) Dnes vám ukážem jednu z dalších možností, jak cestovat za málo peněž, a jak co nejlevněji strávit několik dnů v několika městech. Obvykle, když se plánuje dovolená či eurovíkend, každý si zvolí jeden cíl. Dopraví se na letiště a letí přímým spojem. Pokud je někdo zkušenější cestovatel, nebojí se letět s přestupem. Málokdo ovšem volí "maraton", kdy letíte z jednoho města do druhého. Za týden tak můžete navštívit i několik měst či destinací. V článku najdete aktuální nejlevnější letenky a ubytování.


Sponzorované odkazy