Před Vánoci na Martinik za 13 306 Kč

01. 08. 2011     Rádi cestujeme

Pokud hledáte exotickou dovolenou, vaší představu by mohl naplnit karibský ostrov Martinik. Aktuálně lze najít na tento exotický ostrov letenku s cenou 13 306 Kč vč. tax. Odlet je z Paříže, doba letu je zhruba 8 hodin.  

Štítky:
Letenky na Martinik

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky na Menorcu za 4 850 Kč

    (05.11.2010, ) Na malý exotický ostrov Menorca poblíž Španělska se můžete vydat před Vánoci se španělskou nízkonákladovou společností Vueling. Na vybraná prosincová data má totiž tato společnost velmi výhodné ceny do španělských destinací, mezi nimiž je i tento ostrov.

  • Dopravce Malév před krachem

    (26.09.2010, ) Maďarské aerolinky Malév, o jejichž výhodných cenách jste si na našem blogu mohli mnohokrát přečíst je ve finančních problémech. Finanční ztráty se snaží nahradit stát, který do aerolinek vložil již přes miliardu korun a další finanční injekci chystá. Více najdete v článku na Novinky.cz.

  • Předvánoční let do Benátek za 754 Kč

    (22.09.2011, ) Letěli byste rádi před Vánoci do nějakého teplejšího místa, než je naše česká kotlina? Co takhle romantické Benátky v Itlálii za cenu 754 Kč za zpáteční letenku? Takto levné zpáteční letenky do Benátek nyní můžete bookovat u maďarského dopravce Wizz Air. Volných dat je v tomto případě dost a cenově se liší jen ve stokorunách.

  • Aktuální levné letenky

    (20.10.2010, Rádi cestujeme) Na velmi levné letenky jsme narazili u Pelikan.cz na trase Vídeň-Moskva. Jedna zpáteční letenka vč. tax, bez slevy za registraci u nás, stojí 4 269,- Kč. Další levné letenky nabízí například Wizzair na trase Wroclav-Oslo. Leťte před vánoci z Prahy do Benátek za 804,- korun. Levné letenky najdete i z Bratislavy do Paříže, zvláště v měsíci lednu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.