Letenky na Silvestra do Londýna nebo o něco dříve do Paříže okolo 2 tisíc

05. 08. 2011     Rádi cestujeme

Vyhledali jsme letenky do nejnavštěvovanějších měst Evropy - Paříže a Londýna - za cenu okolo 2 tisíc korun. Cena je zajímavá především tím, že je platná pro zajímavé termíny - v případě Londýna se letí na konci roku, můžete tak strávit Silvestra v Londýně. V případě Paříže je termín zajímavý dnem pracovního volna, který je o den dříve. Letenky lze zakoupit u prodejce Pelikan.cz případně přímo u letecké společnosti (let je ještě o něco levnější).

Štítky:
Letenky do Paříže, Letenky do Říma

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Paříž? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

    (19.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  

  • Vánoce a Silvestr v Paříži: zpáteční letenky z Prahy do Paříže za 2453kč

    (04.08.2012, ) Chcete strávit Vánoce nebo Silvestr v zahraničí? Co takhle v romantické Paříži? S nabídkou od EasyJet si můžete již nyní zarezervovat zpáteční letenky z Prahy do Paříže za cenu kolem 2500 kč. Odlet: Praha Ruzyně Přílet: Paříž Charles De Gaulle Intl Arpt Vybrali jsme pro Vás letenky pro období 20. prosinec – 26.prosince. Pokud chcete strávit Silvestr v Paříži, tak stačí jednoduše upravit datum odletu a příletu. Letenky do Paříže si můžete zarezervovat zde. Naleznete zde také další volné termíny.

  • Letenky do USA okolo 7 tisíc

    (20.06.2011, Rádi cestujeme) Za velmi atraktivní cenu je možné zakoupit letenku z Prahy do New Yorku. Návrat je sice do Varšavy, přesto, vzhledem k ceně, ani tato vada na kráse, nemusí být až tak nepříjemná. Levná letenka totiž stojí 7 775 korun. Tuto cenu lze nalézt prakticky po celé měsíce listopad-březen. My vybíráme lety ve vánočním období - v prosinci. Dopravit se z Varšavy je možné např. vlakem, doba jízdy je přibližně 9 hodin.  

  • Letenky do Thajska okolo 13 tisíc korun

    (24.06.2011, Rádi cestujeme) z Praha do Bangkok - odlet 24.8./přílet 7.9. Pelikan (objednat) 13392 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy