Austrian Airlines: levné letenky do Nice a Stockholmu

11. 08. 2011     Akční letenky.cz

Rakouská letecká společnost Austrian Airlines nabízí na svých webových stránkách akční letenky do mnoha destinací, které jsou dostupné z letišť v Praze či Vídni. Z rakouského hlavního města se dá zpravidla cestovat levněji než z naší metropole, a také proto jsme pro vás připravili následující dva tipy.

Štítky:
Austrian Airlines, Letenky Austrian, Letenky do Francie, Letenky do Nice, Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Stockholmu? Zajímají vás letenky Nice? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky z Bratislavy do Stockholmu jen za 547 Kč

    (05.01.2011, ) Pokud Vám nevadí zima a rádi byste vyrazili za památkami do rodiště Alfreda Nobela – do Stockholmu, využijte náš dnešní tip. Levné zpáteční letenky do Stockholmu si nyní můžete zarezervovat u společnosti Ryanair. Ta je nabízí za pouhých 547 Kč. Podmínkou je odlet z nedalekého letiště Bratislava (BTS).

  • Letenky do Nice od 1 541 korun

    (29.06.2012, Rádi cestujeme) Do hledáčku jsme pro dnešek zařadili letenky do francouzského Nice. Město najdete v oblasti Provence. Nice je střediskem Azurového pobřeží, nedaleko najdete např. Cannes, o něco dále pak Marseille. Ceny letenek do této krásné části Francie startují od 1 541 korun. Cena je za zpáteční letenku vč. tax s příručním zavazadlem.

  • Ryanair a levné letenky do Stockholmu: Z Bratislavy pouze za 590 Kč

    (30.10.2010, Letenky levně) S nabídkou na levné letenky do Stockholmu přišel nízkonákladový Ryanair, který tam pravidelně létá z Bratislavy. Za zpáteční letenku zaplatíte v případě platby kartou Mastercard Prepaid pouhých 590 Kč! Volných termínů je přitom více než dost, cestu si můžete libovolně nakombinovat dle následujího kalendáře.

  • Wizzair: Levné letenky do Stockholmu jen za 247 Kč

    (10.02.2011, Letenky levně) Levné letenky z Katovic do Stockholmu v současné době nabízí maďarská nízkonákladovka Wizzair. Letenky v případě platby skrze účet Wizz máte šanci pořídit již za 247 Kč! Stačí zabrouzdat na web Wizzair.com , jako termín odletu nastavit 17. března a jako datum návratu 22. března.


Sponzorované odkazy