Aerolinka ČSA snížuje ceny letenek do Abú Dhabí

15. 08. 2011     Akční letenky.cz

Po víkendové akční nabídce zůstaly v rezervačním systému české letecké společnosti ČSA levné lety do hlavního města Spojených arabských emirátů, kam přepravce létá z Prahy. Abú Dhabí také slouží jako přestupní stanice mezi naší metropolí a několika exotickými destinacemi (spolupráce s Etihad Airways).

Štítky:
ČSA, Etihad Airways, Letenky do Abú Dhabí

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • S aerolinkou Ryanair po Evropě od 170 Kč

    (19.04.2011, Akční letenky.cz) Je tady opět úterý a nízkonákladová letecká společnost Ryanair přichází se svou akční nabídkou, které můžete využít až do 21. dubna 2011. Nabízené letenky za zvýhodněné ceny jsou platné na období 2. květen až 30. červen, jejich počet se ovšem rychle snižuje.

  • WizzAir se na vysoké ceny. Raději ber letenky do Litvy jen za 2871 Kč!

    (09.12.2010, Akční letenky.cz) Pokud již dlouho plánujete svůj výlet do Litvy a rozčilují vás příliš vysoké ceny, což takhle omrknout levné letenky na Vilnius (VNO) s aerolinkou WizzAir? Akční letenky do této destinace jsou dostupné pro cestování v měsíci květen 2011 a to pro odlety z Letiště Praha (PRG) přes Letiště Milán Bergamo (BGY).

  • Poletíte na dovolenou s Travel Servisem? Zabalte si o 5 kilo lehčí kufr!

    (03.05.2012, Letenky levně) Největší charterový dopravce Travel Service, který vozí k moři většinu Čechů totiž od 1. května snižuje povolenou hmotnost zavazadla z 20 na 15 kilogramů. Každý, kdo tuto váhu překročí, může navíc zaplatit i několik tisíc korun. Kdo bude chtít cestovat s větším kufrem, bude si muset připlatit.

  • Wizzair: zkušenosti, zavazadla, ceny

    (23.09.2010, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový letecký dopravce Wizzair patří k těm, kteří nabízí nejlevnější letenky z Prahy. V minulých letech přepravil Wizzair z/do Prahy přes 340 000 cestujících. Už v letošním roce plánuje zvednout tento počet až o 42% a to na 640 000. Stále častěji lidé hledají zkušenosti s Wizzairem. I my jsme samozřejmě vyzkoušeli Wizzair a můžeme vám předložit například zkušenost s letem do Neapole.Wizzair jako jeden z mála nízkonákladových dopravců vám umožní přepravit až 32 kg těžké zavazadlo, a to aniž byste museli platit poplatky navíc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Spojených Arabských Emirátů (SAE)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.