Hned 3 soutěže o letenky od společnosti Pelikán

16. 08. 2011     Akční letenky.cz

Pokud rádi soutěžíte o cokoliv, především však o letenky do různých koutů světa, jsou zde pro vás hned 3 soutěže od cestovního agenta Pelikán. Jedna zajímavější než druhá! Vyhrát můžete třeba cestu do New Yorku, po Evropě či dokonce palubní lístky v hodnotě 100 000 Kč.

Štítky:
Pelikan.cz, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Pelikán nabízí levné letenky do Afriky a Asie

    (22.02.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán si pro své zákazníky připravil hned několik lákavých nabídek do Afriky a Asie. Zpáteční letenky jsou nyní k dispozici za zajímavé ceny a mimo jiné se na webu objevují také akce na lety do Spojených států amerických. Což takhle zaletět si do Afriky a přímo do „města zlata“?

  • SA a Pelikán levné letenky na Maledivy od 14632 Kč

    (01.08.2012, Akční letenky.cz) Chcete-li zažít trochu exotiky, můžete využít nabídky od cestovního agenta Pelikán a společnosti Student Agency. Na svých webových stránkách totiž propagují akční letenky od letecké společnosti Turkish Airlines za zaváděcí ceny! U Student Agency mají prodej naplánován do 17. srpna 2012 a akce se vztahuje na cestovní období 24. listopad 2012 – 30. březen 2013.

  • Reakce aerolinek na krach společnosti Malév

    (06.02.2012, Akční letenky.cz) Ihned po krachu maďarské národní aerolinky Malév, o kterém jsme informovali v pátek, se objevily zprávy o nově chystaných linkách hned několika leteckých společností. Například nízkonákladovka WizzAir chystá navýšení kapacity na letišti v Budapešti a plánuje provoz až 129 letů týdně, které bude zajišťovat celkem pět Airbusů A320.

  • S agentem Pelikán do Miami či Kororu od 13035 Kč

    (18.07.2012, Akční letenky.cz) Po dlouhé době na našem webu přinášíme nabídku od cestovního agenta Pelikán, který propaguje zajímavé lety na Floridu a třeba také na malý tichomořský ostrůvek Palau. V rezervačním systému jsou však výhodnější letenky k dispozici od podzimních měsíců.


Sponzorované odkazy