Levné letenky do Minsku jen za 3 862 Kč

16. 08. 2011     Letenky levně

S akční nabídkou na letenky do běloruského Minsku přišla společnost Air Baltic. Zpáteční letenky s odletem z letiště Berlína Tegel nyní stojí jen 3 862 Kč. Za tuto cenu můžete letět v těchto termínech: 10. října – 14. října 10. října – 16. října 10. října – 17. října Letenky si objednávejte na webu AirBaltic.com.

Štítky:
Air Baltic, Letenky Air Baltic, Letenky do Běloruska, Letenky do Minsku, Levné letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Belavia: Nové přímé lety do Minsku

    (28.06.2012, Letenky levně) Létáte-li častěji do Minsku nebo přes něj, možná uvítáte navýšení přímých letů z Prahy.Od 25. července 2012 bude každou středu létat nová linka B2 861/862. Letadlo typu Canadair Regional Jet má kapacitu 50 míst a umožní také lepší přestupní časy pro cestující, kteří přes Minsk pokračují do dalších destinací.

  • Levné letenky do běloruského Minsku jen za 4 508 Kč

    (18.12.2010, Letenky levně) Nízkonákladová společnost Air Baltic z Lotyšska nyní nabízí i levné letenky do Běloruska. Letenky z Berlína do Minska nyní pořídíte jen za 4 508 Kč. Volných termínů je hned několik, letět tam můžete třeba 2. února a na cestu zpět se vydat 7. února. Jen je nutné objednat letenky nejpozději v pondělí 20. prosince.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.


Sponzorované odkazy


Letenky do Běloruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.