Flybe vzrostly příjmy o 8,3%

18. 08. 2011     Rádi cestujeme

O letecké společnosti Flybe zrovna často nepíšeme. A to především proto, že žádná její linka nevede do ČR. Tato aerolinka operuje na 65 evropských letištích (například v Salzburgu) a obsluhuje okolo 180 tras.

Štítky:
Flybe

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Dublinu: Z Brna jen za 1 009 Kč!

    (09.11.2010, Letenky levně) Ceny letenek do Irska po odchodu Ryanairu z Prahy vzrostly, přesto se dají sehnat již za cenu kolem tisíce korun. Důkazem je třeba kombinovaný let od společností Wizzair a Ryanair, se kterým se z Brna do Dublinu a zpět dostanete již za 1 009 Kč.

  • Ryanair přidává nové linky z Manchesteru

    (26.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair posiluje svou pozici na letišti v Manchesteru a přidává nové linky do měst Alicante, Faro, Madrid a Tenerife. Navíc zvýší počet letů na stávající trase Manchester-Dublin. Let z Manchesteru do Alicante bude spuštěn 12. dubna, ostatní po 14. dubnu. Ryanair také slíbil, že na uvedených trasách bude létat levněji než společnosti jako EasyJet, Jet2.com či Flybe (tady aspoň vidíme, jaký pozitivní vliv na cenu, z hlediska cestovatele, má zdravé konkurenční prostředí). Ryanair očekává přes 600 tis. přepravených osob a vznik 600 pracovních míst.


Sponzorované odkazy