Letenky na Kanárské ostrovy za zhruba 3 000 korun

19. 08. 2011     Rádi cestujeme

z Bratislava do Gran Canaria - odlet 13.2./přílet 20.2. Pelikan (objednat) 3222 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Letenky na Gran Canaria, Letenky na Kanárské ostrovy

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky a levné ubytování: Sicílie, Kanárské ostrovy, Kos

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky tentokrát najdete na trasách do Milana, ale také na Sicílii či na Kanárské ostrovy. Z Bratislavy do Trapani Ryanair dopraví  dvě osoby už za 612,- Kč. Na Kanárské ostrovy pak za cenu 1 887,- korun. Více letů a cen najdete v tabulce níže. V tabulce také najdete velmi levné ubytování na Kanárech a ostrovu Kos.

  • Letenky v zimě na Kanárské ostrovy za 2 808 korun

    (31.08.2011, Rádi cestujeme) Letecky na Kanárské ostrovy za cenu 2 808 Kč - tak zní aktuální nabídka aerolinky Ryanair. Let je z Bratislavy v měsíci lednu. Můžete si tak dopřát sluníčka i v tomto, u nás chladném, ročním období. Cena je za zpáteční letenku vč. tax, s příručním zavazadlem.

  • Levné letenky na Azorské ostrovy

    (14.02.2012, Rádi cestujeme) Mezi dnešními akčními letenkami můžete narazit na velmi levné letenky na Azorské ostrovy. Za zpáteční letenku vč. tax zaplatíte jen 4 994 korun. Běžně cena zpáteční letenky se pohybuje i nad hranicí 8 000 korun. Odlet je z nedalekého Norimberku.

  • Nejlevnější letenky na Kanárské ostrovy

    (23.10.2010, Rádi cestujeme) Zatímco u nás teploty nedosahují ani deseti stupňů, na Kanárských ostrovech se i v tomto období můžete ohřát. Pokud byste rádi strávili netradičně vánoce - někde v teple u moře - jsou Kanárské ostrovy to ideální.Dovolená na Kanárských ostrovech nemusí stát mnoho peněz. Ukážeme vám, jak co nejlevněji na ostrovy doletět a kde se levně ubytovat.


Sponzorované odkazy