Konec linek Brno – Praha a Bratislava – Praha

12. 07. 2011     ALetenky.cz

Začátek týdne přinesl hned dvě nepříjemné novinky. Pouze do konce července můžete zakoupit letenky na trasách Brno – Praha a Bratislava – Praha. ČSA i Central Connect Airlines s leteckým spojením končí.

Štítky:
Central Connect Airlines, ČSA, Letenky do Bratislavy, Letenky do Brna

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair v Brně: konec letenek do Alicante a Milána

    (13.09.2011, ALetenky.cz) S příchodem zimní sezóny ruší Ryanair 5 ze svých dvanácti pravidelných linek týdně na brněnském letišti. Kromě již dříve oznámeného Alicante končí i doposud celoročně provozované spojení do Milána.

  • Konec letenek Delta Air Lines z Prahy i Budapešti

    (23.11.2011, Akční letenky.cz) Pravděpodobně kvůli slabé poptávce a redukci transatlantických linek ruší americká letecká společnost Delta Air Lines přímé lety z Prahy do Atlanty a v roce 2012 s linkou nepočítají ani v letním letovém řádu. Na webu aerolinky je však stále možná rezervace letů zajišťovaných skupinou Air France-KLM, se kterou spolupracuje také náš národní přepravce ČSA.

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.

  • SmartWings zavádí 13 nových pravidelných linek z Ostravy

    (12.03.2012, Letenky levně) SmartWings, jediné české low-cost aerolinky provozované Travel Service, zavádí během letního letového řádu z Ostravy 13 nových pravidelných linek pod značkou SmartWings. Pravidelné linky budou směřovat do 12 oblíbených letovisek ve Středomoří a do francouzské metropole Paříže.  Nová pravidelná linka Ostrava – Paříž bude provozována 2x týdně (Čt, Ne).


Sponzorované odkazy


Letenky do Estonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.