bmibaby: levné letenky po Evropě se slevou až 45%

01. 09. 2011     Akční letenky.cz

Až do 6. září 2011 mohou klienti britské nízkonákladové aerolinky bmibaby rezervovat akční letenky, na kterých s trochou štěstí ušetří až 45%. Akce se vztahuje na lety podniknuté do 24. března 2011. Z České republiky jsou dostupné přímé lety do tří anglických měst.

Štítky:
Akční letenky, Bmibaby, Letenky Bmibaby, Letenky do Birminghamu, Letenky do Manchesteru, Letenky do Nottinghamu, Letenky do Velké Británie, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

  • WizzAir: levné letenky po Evropě od 431 Kč

    (30.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir svým zákazníkům nabízí levné letenky do mnoha destinací v Evropě. V rámci České republiky aerolinka vypravuje své letadla z letišť v Brně a Praze. Do Itálie, Nizozemska, Velké Británie a Norska se právě teď můžete podívat od 431 Kč (jeden let).

  • bmibany: levné letenky do Anglie se slevou až 50%

    (24.05.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes jsou k dispozici levné letenky britské nízkonákladové aerolinky bmibaby se slevou až 50%. Z našeho hlavního města přepravce létá či bude létat přímo do Manchesteru, Birminghamu a East Midlands. Například na trase Praha – Manchester můžete při dobrém výběru termínů létat od 1454 Kč včetně poplatků.

  • Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.


Sponzorované odkazy


Letenky na Ukrajinu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.