Letenky Göteborg a Budapešť pouze dnes od 2407 Kč!

05. 09. 2011     Akční letenky.cz

Rakouská aerolinka Austrian Airlines přichází s lákavou nabídkou levných letenek. Pokud máte tento víkend volno a letiště Vídeň Schwechat pro vás není daleko, mohla by vás zajímat následující akce. Zarezervujte si dnes, 5. září 2011, zpáteční letenku Vídeň – Budapešť v termínu 9. – 11. září 2011 a zaplatíte jen 2407 Kč (€99).

Štítky:
Austrian Airlines, Letenky Austrian Airlines, Letenky do Budapešti, Letenky do Göteborgu, Letenky do Maďarska, Letenky do Švédska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Vybírejte pohodlně online!
  • Leťte do Venezuely se slevou až 40%! Platí pouze dnes!

    (06.03.2012, Letenky levně) Nepromeškejte skvělou příležitost a ušetřete při koupi letenky do Caracasu až 40 % z bežné ceny! Užijete si tak skvělou dovolenou v exotické Venezuele. Zpáteční letenka Praha- Caracas již za 12 890 Kč. Pozor! Nabídka platí pouze dnes – 6.března do 17:00! Letenky rezervujte ZDE. Další výhodné letenky najdete ZDE.

  • Akční letenky aerolinky Austrian Airlines pouze dnes!

    (21.05.2012, Akční letenky.cz) Po delší době přinášíme článek o pondělní akci (redmonday) rakouské letecké společnosti Austrian Airlines, v rámci které můžete rezervovat letenky na prodloužený víkend do Řecka a na Ukrajinu. Nabídka platí pouze pro dnešní den a pro letiště Vídeň Schwechat.

  • Wizzair nabízí slevu 20% na všechny lety – pouze dnes

    (28.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair nabízí 20% slevu na své lety, platnost této nabídky však vyprší o dnešní půlnoci, aspoň tak o tom informuje samotná aerolinka.   A jak vypadají výsledné ceny?

  • Letenky do Montrealu za 9781 Kč – JEN DNES

    (19.10.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Lufthansa dnes spustila řadu svých „Happy Days“ akčních nabídek na letenky. Pokud si své letenky zarezervujete ještě DNES, můžete své letenky Mnichov – Montreal získat za více než příjemných 9781 Kč (€399) za cestu tam a zpět včetně poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.